-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

8 vietą „Eurovizijoje“ Lietuvai iškovoję „The Roop“ grįžta namo

„Eurovizijos“ maratonas baigėsi – šeštadienį nugriaudėjo daug netikėtumų pažėręs finalas, o sekmadienį mūsų šalies numylėtiniai grupė „The Roop“ jau pakeliui į Lietuvą.
„The Roop“ palieka Roterdamą
„The Roop“ palieka Roterdamą / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Į Nyderlandų miestą Roterdamą Lietuvos atstovai „Eurovizijos“ konkurse išvyko gegužės 7-ąją ir čia praleido daugiau nei dvi savaites. Pasisėmę nepamirštamų įspūdžių ir Lietuvai finale iškovoję antrą geriausią rezultatą mūsų šalies istorijoje – aštuntą vietą – sekmadienį su savo geltonaisiais lagaminais „The Roop“ nariai paliko Roterdamą.

Vilniaus oro uoste „The Roop“ nusileis naktį, jau po vidurnakčio. O kol laukiame sutiktuvių – 15min fotografo užfiksuoti išvykimo iš Roterdamo vaizdai:

Savo įspūdžiais po finalo „The Roop“ pasidalijo naktį vykusiosje spaudos konferencijoje.

„Jaučiamės puikiai. Kažkaip supratome, kad labai daug pasiekėme“, – sakė grupės lyderis V.Valiukevičius.

Jis atskleidė, kad grupę didžiausios emocijos apėmė ne pamačius galutinius rezultatus, o sužinojus, kiek balų grupė pelnė iš žiūrovų.

„Mums esmė buvo iškovoti žiūrovų simpatijas, kurie ir eitų į mūsų koncertus ir klausytų mūsų muzikos, o ne vien įtikti komisijai. Todėl, kad patys žinote, kad komisiją kartais sudaro, na, kitokia liaudis“, – sakė V.Valiukevičius.

„Jeigu būtų pirma vieta – būtų daugiau darbų. Jeigu būtų paskutinė – irgi būtų daugiau darbų. Todėl, kad žinotume, kad dar labai daug nepadarėme. Dabar yra toks labai geras dešimtukas – aštunta vieta – labai ja džiaugiamės. Ir su pakelta galva nešame Lietuvos vėliavą toliau“, – sakė Lietuvos atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius