Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Rimiškis pradėjo „InCulto“ palaikymo akciją

Atlikėjas Andrius Rimiškis rengiasi gegužės viduryje Norvegijoje vyksiančiam tarptautiniam „Eurovizijos“ dainų konkursui. Tiesa, ne kaip dainininkas, o kaip sirgalius.
Andrius Rimiškis
Andrius Rimiškis / BFL/Sauliaus Žiūros nuotr.

„Labai palaikau šiemet Lietuvai konkursui atstovausiančią grupę „InCulto“, – sakė A.Rimiškis. – Todėl skatinu visus tautiečius, gyvenančius užsienyje, nepagailėti trupučio laiko ir pinigų bei padėti jai užimti kuo aukštesnę vietą konkurse.“

Savo giminėms ir bičiuliams, gyvenantiems kitose šalyese, Andrius jau išsiuntinėjo raginimus nepraleisti „Eurovizijos“ ir atiduoti savo balsą tautiečiams. Tą patį jis kviečia daryti visus, neabejingus linksmiesiems „InCulto“ bei Lietuvai.

„Tokiame konkurse dalyvavimas svarbesnis už rezultatą, kurį nuspėti sudėtinga, tačiau aš esu tikras, kad susitelkę padėsime savo atstovams užimti garbingą poziciją,“ – svarstė atlikėjas, prieš kelerius metus drauge su grupe „InCulto“ įrašęs bendrą dainą „Pasiilgau namų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius