Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Ar „Eurovizijos“ scenoje Donatą Montvydą lydės sėkmė?

Nenumaldomai artėjant antrajam „Eurovizijos“ pusfinaliui Švedijoje, kuriame dalyvaus ir Donatas Montvydas, jo kolegos muzikantai pasidalijo savo įžvalgomis ir prognozėmis.
Vilija Pilibaitytė-Mia, Natalija Bunkė, Monika Linkytė ir Saulius Urbonavičius-Samas
Vilija Pilibaitytė-Mia, Natalija Bunkė, Monika Linkytė ir Saulius Urbonavičius-Samas / Žmonės.lt nuotr.

Prodiuseris ir muzikantas Saulius Urbonavičius-Samas nusiteikęs pesimistiškai. Jo teigimu, Donatas neišsiskirs iš kitų atlikėjų, o tai, pasak Samo, sėkmės gali neatnešti.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Saulius Urbonavičius-Samas
L.Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Saulius Urbonavičius-Samas

„Nesekiau visų įvykių, bet iš bendro suvokimo suprantu, kad Donatui yra daug konkurentų – tokių pačių berniukėlių. Po praėjusių metų švedo pasirodymo, visi tapo pakylėti ir radosi nemažai tokių vaikinų. Dabar viskas vyks loterijos principu.

Tai yra standartinė, gera popdaina. Bet ar šiemet praeis tokia daina, čia yra klausimas. Visada reikia kažkuo išsiskirti, o kaip matome, atsirado tokių pačių dainuojančių vaikinų krūvelė.

Aš net nežinau, ką čia vertinti. Kiekvienas turi savo skonį. Aš daryčiau kitaip. Donatas turi savo braižą – be salto jis niekaip. Gal tas salto suveiks, o gal ir ne.

Man svarbiausia, kad nebūtų gėda, o apie vietas ir laimėjimus neverta kalbėti, nes tai yra loterija. Ar sukris skaičiukai, viskas priklauso nuo bendro fono. O kad šiemet būtų kažkokia ryškiausia daina, tai to nėra. „Eurovizija“ yra dainos konkursas: ne salto, ne pasirodymai čia laimi“, – Žmonės.lt teigė S.Urbonavičius-Samas.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Mios restorano „Pepe“ atidarymas
I.Gelūno / 15min nuotr./Mia

Nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose laimę bandžiusi dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia Donatui linki sėkmės ir teigė, kad Lietuvai ši „Eurovizija“ gali būti sėkminga.

„Nelabai seku spaudos ir neturėjau laiko domėtis. Bet noriu palinkėti Donatui sėkmės. Svarbiausia, kad viskas pavyktų. Man patiko tiek jo sceninis įvaizdis, tiek pats pasirodymas. Kalbant apie kitus atlikėjus, man labai patiko Šveicarijos atstovės Rykka daina „The Last Of Our Kind“. Bet Lietuvos atstovas, žinoma, pats geriausias!“, – pasakojo V.Pilibaitytė-Mia.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė
V.Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė

Atlikėja Natalija Bunkė Žmonės.lt pasakojo, kad Donato daina yra patenkinta ir prognozuoja, kad Lietuvos atstovą išvysime ir didžiajame „Eurovizijos“ finale.

„Kaip bebūtų, linkiu pačios didžiausios sėkmės. Jis yra šaunuolis ir man patinka. O ir daina yra gera – Donatas puikiai pasiruošė. Reikia žiūrėti pozityviai, tad linkiu klausyti kuo mažiau piktų nuomonių. Tiek vaizdo, tiek garso prasme jis mums gėdos nepadarys. Nesu baisiai apsišvietusi „Eurovizijos“ klausimu, tad nežinau, ką dainuoja kitos šalys. Bet aš manau, kad pateks į finalą, o šiaip, bet kokie rezultatai bus geri“, – teigė N.Bunkė.

Praėjusiais metais su Vaidu Baumila „Eurovizijoje“ dalyvavusi dainininkė Monika Linkytė pasakojo, kad prognozuoti visuomet yra labai sunku, o ir to daryti nederėtų. Kad ir kaip bebūtų, M.Linkytė įsitikinusi, kad D.Montvydas „Eurovizijos“ finale tikrai pasirodys.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Linkytė
J.Kalinsko / 15min nuotr./Monika Linkytė

„Ne man reikėtų vertinti, bet manau, kad viskas bus gerai. Kiek man tenka matyti internete, matau, kad sekasi jam gerai. O mums anksčiau laiko vertinti nereikėtų – nei nurašinėti, nei per daug iškelti. Tegul viskas vyksta savo laiku. Į finalą jis tikrai pateks, o toliau sunku prognozuoti. Daina yra sukurta profesionalų ir ji tikrai gera“, – teigė M.Linkytė.

Paklausta, ką galvoja apie naująją D.Montvydo šukuoseną, kuri sulaukė prieštaringos visuomenės reakcijos, M.Linkytė sakė, kad svarbiausia yra tai, kaip jaučiasi pats atlikėjas, tad ir kitų nuomonių Donatui klausyti nevertėtų.

„Manau, kad jam visiškai neįdomu, ką mes galvojame. Ir jis labai teisingai daro. Lietuviai per daug nori vertinti ir teisti. Ne mes teisiame ir ne mes išaukštiname. Jeigu jis gerai jaučiasi su naująja šukuosena, tai yra puiku. Gali ir apatinius ant galvos užsimauti, man netrukdo. Jeigu jis tikrai skleidžia gerą emociją ir turi gerą dainą, tuomet viskas puiku“, – Žmonės.lt pasakojo M.Linkytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eurovizijos laiko mašina. Įveskite savo gimimo datą ir keliaukite laiku!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius