-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atrankos į „Euroviziją“ finalistai neslepia: Donato Montvydo pergalė jų nenustebino, lietuviai priėmė puikų sprendimą

Nacionalinės „Eurovizijoje“ atrankos finale Donato Montvydo sulauktas triumfas, rodos, nenustebino nieko – apie vaikino pergalę konkurse leido spėti dar pusfinalio metu gauti komisijos bei žiūrovų įvertinimai, apklausų rezultatai, net statymai skirtingose lažybų bendrovėse. Atlikėjo triumfas nenustebino ir kitų atrankos dalyvių.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmajame nacionalinės atrankos pusfinalyje pirmąją vietą iškovojo iki šiol menkai žinomas jaunasis atlikėjas Beissoul (tikras vardas – Artūras Žabas). Nors daugelis žiūrovų, išgirdę jo dainą, palaikė vaikiną lyderiu, pats Beissoul tikino pergalės ir nesitikėjęs.

„Galiu pasakyti labai paprastai. Visai ir nesitikėjau laimėti. Eidamas ten nežinojau, kaip bus, neturėjau išankstinio nusiteikimo. Kaip sakė Donatas Montvydas, eidamas į atranką turi parodyti ir save, ir kūrinį. Aš parodžiau savo kūrinį, o žmonės nusprendė, kaip norėjo“, - šypsosi vaikinas. Šių metų Lietuvos atstovą konkurse jis vertina palankiai. „Donatą vertinu gerai, linkiu jam sėkmės. Manau, šįmet mums turėtų pasisekti“, - sako Beissoul.

Besidžiaugiantis D.Montvydo sėkme tikina esąs ir grupės „Multiks“ vokalistas Paulius. „Džiaugiuosi už Donatą, manau, ši pergalė teisinga. Nesigailiu, kad laimėjome ne mes. Tai, kad laimėjo Donatas, nebuvo netikėta – juk jis labai kietas. Pažiūrėsim, ar teisingai pasirinkom, kai jis pasirodys Azerbaidžane“, - ramiai komentuoja dainininkas.

Anot jaunosios atlikėjos Monikos Linkytės, D.Montvydo triumfas jos nė kiek nenustebino. „Nugalėtoją vertinu teigiamai. Gaila, kad nelaimėjau aš, tačiau manau, kad visi žinojome, kaip baigsis atranka – tai buvo aišku nuo pat pirmojo Donato pasirodymo. Manęs tai nenustebino“, - gūžčioja pečiais mergina.

Paklausta, ar neįžvelgia nacionalinėje atrankoje korupcijos, mat apie galimą nesąžiningumą atrankoje prabylama kasmet, M.Linkytė atsakė pasitikinti žmonėmis. „Tikiu, kad žmonės yra teisingi. Jei jie tokie nėra, tai blogiau tik jiems patiems“, - sako ji.

Tikėjęsis pergalės pripažino atlikėjas Vytautas Matuzas. „Mes norėjome nugalėti ir tikėjome, kad galime tai padaryti. Tačiau jau pamatę tarpinius balsavimo rezultatus supratome, kad šįmet nepasiseks, tad ramiai ėmėme kurti tolimesnius savo planus – štai greitai išleisime naują kūrinį“, – pasakoja V.Matuzas.

Prakalbęs apie D.Montvydą vaikinas negaili pagyrų atlikėjui. „Stebėjau jo pirmą gyvą pasirodymą atrankoje. Galiu pasakyti, kad man patinka tai, ką mačiau. Tikrai jį palaikysiu, kai jis atstovaus mums Azerbaidžane“, - tikina reperis.

Tiesa, kaip D.Montvydui pasiseks „Eurovizijos“ konkurse, V.Matuzas nesiryžta prognozuoti. „Bus kaip bus, dar neturiu tokių gebėjimų ir galių, kad galėčiau ką nors nuspėti ar išpranašauti. Tikiuosi, kad jam pasiseks“, - sako atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius