Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Mia apie „Euroviziją“: „Šis konkursas yra nenuspėjamas“

Dainininkė Mia (tikras vardas – Vilija Pilibaitytė) įsitikinusi: Donatas Montvydas yra pats tinkamiausias atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse. Vis dėlto, anot atlikėjos, nepaisant D.Montvydo talento, nuspėti, kaip jam pasiseks konkurse, neįmanoma.
Mia
Mia / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kalbėdama apie D.Montvydą Mia negaili gražių žodžių. „Kiek pažįstu Donatą galiu pasakyti, kad visi jo pasirodymai yra puikūs“, – tikino atlikėja. Anot jos, šio dainininko gabumais abejoti neverta.

Mia teigė, jog D.Montvydo pasirodymui negalėtų sutrikdyti niekas ir reiškia didelį pasitikėjimą dainininku. „Kai žmogus išeina į sceną, viską lemia jo charizma. Pasidaro nesvarbu, kokio dydžio yra scena ir kiek žmonių jį stebi“, – sakė moteris ir pabrėžė, kad D.Montvydo charizmatiškumas yra išskirtinis.

Vis dėlto kaip atlikėjui pasiseks konkurse, Mia nesiryžo spėlioti. „Labai sunku prognozuoti, kas nutiks „Eurovizijoje“. Kiekvienais metais šis konkursas yra nenuspėjamas – nežinai, kas yra gerai ir kas – blogai. Juk buvo daug atvejų, kai siuntėme neblogus atstovus, tačiau nežinojome, kokie bus konkurentai“, – prisiminė ji.  Anot dainininkės, kartais net labai geras pasirodymas ir puikus atlikėjo vokalas nepadeda – atstovas atsiduria paskutiniųjų gretose.

Vis dėlto Mia D.Montvydui linki didžiausios sėkmės. „Labai nuoširdžiai linkėčiau Donatui patekti į finalą. Manau, jis vertas atsidurti geriausiųjų dešimtuke. Visgi tiksliai nuspėti, kaip mums pasiseks, nėra įmanoma“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius