Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainos žodžius iš lapelio „Eurovizijos“ atrankoje skaitęs Sasha Song sulaukė Vytenio Pauliukaičio kritikos: „Jums nereikėjo čia eiti“

Dainininkas Dima Šavrovas-Sasha Song nuo „Eurovizijos“ atrankos scenos penktadienio pavakarę nulipo nusivylęs savimi: po to, kai pasirinktą kūrinį jis dainavo žodžius skaitydamas iš lapelio, komisijos nariai dainininkui nepagailėjo šiurkščios kritikos.
Sasha Song
Sasha Song / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje Sasha Song dainavo prancūzų kalba. Kadangi šios kalbos jis nemoka ir žodžių įsiminti nepajėgė, kūrinio tekstą dainuodamas skaitė iš lapelio, padėto ant scenos.

Pirmoji tokį dainininko elgesį suskubo vertinti Jurga Šeduikytė: nesupratusi Sashos Song poelgio ji pasidomėjo, kodėl tekstą jam prireikė skaityti iš lapelio. 

„Aš nemoku prancūziškai. Visaip stengiausi įsiminti tekstą, tačiau man nepavyko. Tikrai ruošiausi ir stengiausi – per dieną mokiausi po dvi valandas, tačiau rytais atrodydavo, kad nesimokiau nieko“, – teisinosi dainininkas. 

Vytenis Pauliukaitis
Vytenis Pauliukaitis

Tada ir paaiškėjo, kad teisintis „Eurovizijos“ scenoje – nevalia: komisijos nariai griežtai paaiškino dainininkui, kad nei jiems, nei žiūrovams pasakojimų apie pasiruošimą nereikia – visi nori matyti rezultatą. 

„Jums tiesiog visai čia reikėjo neateiti. Esate tokio lygio dainininkas, o šitaip pasirodėte. Nesuprantu, kaip tai galėjo įvykti. Parodėte didelę nepagarbą“, – kalbėjo Vytenis Pauliukaitis.

Jis turėjo ką prikišti ir atlikėjo dainavimui, čia jam antrinti suskubo Edmundas Seilius. Visi iki vieno vertintojai dainininką pamokė pasirinkti kitą dainą, o ne žinant, kad pasirodymas nepavyks, jį demonstruoti.

„Noriu atsiprašyti ir komisijos, ir žiūrovų. Aš tikrai stengiausi, ruošiausi savo pasirodymui. Labai atsiprašau jūsų visų“, – nulipdamas nuo scenos apgailestavo Sasha Song. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius