Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausi „Eurovizijos“ gerbėjai – britai, rusai ir vokiečiai

Didžiosios Britanijos, Rusijos ir Vokietijos gyventojai labiausiai iš visų domisi šių metų „Eurovizija“– būtent jie nupirko daugiausiai kelionių į Azerbaidžano sostinę Baku bei bilietų į konkursą, – praneša „RIA Novosti“. Duomenys pteikti remiantis bilietų paieškos bendrovės „Skyscanner“ informacija.
„Eurovizija“ vyks Azerbaidžane
„Eurovizija“ vyks Azerbaidžane

Didžiausią susidomėjimą rodo nuolat nesėkmę „Eurovizijoje“ patirianti Didžioji Britanija, kuriai šįmet atstovaus garbingo amžiaus sulaukęs konkurso dalyvis – 75-erių Engelbertas Humperdinckas. Britai tikisi, jog šis dainininkas padės šaliai apginti savo garbę ir išplėš „Eurovizijoje“ itin aukštą vietą. Tiesa, neprastą rezultatą Didžioji Britanija pasiekė ir pernai, kai šaliai atstovavo grupė „Blue“ – tąkart britai džiaugėsi 11-a vieta.

Konkursu taip pat besidomintys rusai šįmet ir vėl tikisi pergalės – į konkursą jie delegavo močiučių kolektyvą „Buranovskije Babushki“, atliksiantį dainą „Party for Everybody“. Seniausiai dainuojančiai močiutei šiandien yra per 86-erius metus. Pernai Rusijai teko tenkintis vos 16-a vieta konkurse.

Vokietija pernai užėmė 10-ąją vietą konkurse, o per visą „Eurovizijos“ istoriją jau yra ragavusi konkurso pergalės skonio. Šįmet šaliai atstovaus 21-erių sulaukęs Romanas Lobas, atliksiantis kūrinį „Standing Still“.

Šių metų „Eurovizijos“ konkursu taip pat aktyviai domisi ir Turkijos, Ispanijos, Airijos, Norvegijos, Italijos, Šveicarijos bei Prancūzijos gyventojai.

Šiuo metu prognozės byloja, jog konkurso nugalėtoja turėtų tapti Švedijos atstovė Loreen, atliksianti kūrinį „Euphoria“. Manoma, kad antroji vieta teks Rusijos atstovėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius