-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dita von Teese prieš palikdama Maskvą ištarė „do svidanija“ (nuotraukos)

Naujienų portalui 15min.lt pavyko sužinoti, kada garsioji burleskos šokėja Dita von Teese po pasirodymo tarptautinio „Eurovizijos“ dainų konkurso scenoje atsisveikino su Maskva.
Dita von Teese
Dita von Teese / Kęsto Juškos / 15min nuotr.

Gražuolė į Maskvą atvyko praėjusį penktadienį, likus dienai iki „Eurovizijos“ finalo. Nei apie jos atvykimo laiką į Maskvą, nei apie išvykimą renginio organizatoriai ir žurnalistai nieko tiksliai nežinojo. Žurnalistų spaudos konferencijoje paklausta, kiek ketina būti Maskvoje, Dita išsisuko ir tiksliai neatsakė. Naujienų portalui 15min.lt pavyko sužinoti, kada gražuolė atsisveikino su Rusijos sostine.

Sekmadienio popietę Maskvos Šeremetjevo oro uoste trys vienos „Duty free“ parduotuvės pardavėjos tarpusavyje prakalbo apie Ditą ir ėmė diskutuoti apie jos odos spalvą, vėliau apie Vokietijos pasirodymą, kur Europa turėjo progą išvysti D.von Teese, finale bei prasitarė, kad gražuolė ką tik buvusi oro uoste, įlipusi į lėktuvą ir išskridusi.

Portalas 15min.lt pasiteiravo kosmetikos parduotuvės pardavėjų Olgos, Sniežanos ir Nadios, ką jos matė ir ką oro uoste veikė Dita. „Ji tokia įdomi, lūpas buvo pasidažiusi ryškiai raudonai ir vilkėjo ilgą suknelę, jos veidas baltas, ją iki vartų į lėktuvą lydėjo du vyrai. Oro uoste Dita niekur nevaikštinėjo: tiesiog ėjo ir praėjo, o mes visos į ją žiūrėjome, ji pasakė rusiškai mums „do svidanija“ ir šyptelėjo“, – įspūdžius 15min.lt pasakojo trys pardavėjos.

Pasak moterų, Dita oro uoste pasirodė likus šiek tiek iki vidurdienio. Vadinasi, garsioji burleskos šokėja Rusijos sostinėje praleido lygiai dvi paras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius