Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Montvydas likus kelioms valandoms iki pasirodymo „Eurovizijoje“: „Tas perfekcionizmas mane žudo“

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Donatas Montvydas, likus kelioms valandoms iki savo pasirodymo antrame konkurso pusfinalyje, tikino esąs ramus. Visą dieną jis stengėsi susikaupti savo šou ir tikisi, kad pasirodymas bus sėkmingas, ir patenkintas liks ne tik pats, bet ir tauta.

Savo emocijomis prieš artėjantį pasirodymą D.Montvydas pasidalijo likus kelioms valandoms iki pasirodymo antrame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

„Jaučiuosi puikiai. Panašiai, kaip prieš „Žvaigždžių duetus“, – juokėsi atlikėjas. Jis pasakojo, kad nuo pat ryto pabudęs galvojęs, jog nori sau įrodyti esąs geriausias.

„Tas perfekcionizmas mane žudo. Negaliu ramiai miegoti. Šiandien atsikėliau ir pasakiau, kad turiu padaryti dar geriau nei vakar. Paklausiau režisierės, ką galėčiau patobulinti, o ji sakė pasilikti ties tuo, ką turime. Bet aš vistiek žinau, kad tai dar nėra 100 procentų, kiek galiu iš savęs išspausti“, – kalbėjo jis.

VIDEO: D.Montvydas: „Šiandien turi būti geriausias pasirodymas“

Ką gerbėjams siūlo palaikyti šiame pusfinalyje? Žmonės.lt jis sakė, kad jam patinka Australijos atstovės daina, tačiau juk konkurse svarbus ir pasirodymas...

„Žmonės savarankiški. Jie patys žinos, kas jiems patinka, ir balsuos. Australija – viena tų dainų. Ukrainos daina mane jaudina... Šie metai, mano nuomone, yra vieni stipriausių“, – kalbėjo jis.

Anot D.Montvydo, dalyvavimas „Eurovizijoje“ 2012-aisiais buvo nepalyginamas su šiais metais, mat tokia didelė konkurencija tikrai netvyrojo.

Ką jis darys iki pasirodymo likus 10 minučių? „Nežinau, tikriausiai tvarkysiuos plaukus. Likus minutei stovėsiu ir jau lauksiu“, – juokavo. Pokštavo toliau: norėtų, kad jo šukuosena taptų reiškiniu, ir vėliau visi su tokiomis šukuosenomis galėtų susitikti sąskrydžiuose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eurovizijos laiko mašina. Įveskite savo gimimo datą ir keliaukite laiku!

VIDEO: Donatas Montvydas kreipiasi į 15min skaitytojus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius