Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Montvydas pateko į „Eurovision Next Top Male Model“ konkurso finalą: balsuokite

Vienas populiariausių pasaulyje „Eurovizijos“ gerbėjų tinklaraščių Wiwibloggs.com kasmet skelbia seksualiausių konkurso dalyvių rinkimus – konkursą „Eurovision Next Top Male Model“. Paskelbė ir šįmet, o Lietuvos atstovui Donatui Montvydui jame sekasi puikiai: dainininkas pateko į konkurso finalą.
„Eurovision Next Top Male Model“ konkurso lyderiai
„Eurovision Next Top Male Model“ konkurso lyderiai / Wiwibloggs.com montažas

Iš viso šiais metais Stokholme, Švedijoje skambėsiančiame „Eurovizijos“ konkurse žiūrovai scenoje pamatys net 39 dainininkus vyrus. Tradiciškai, visi jie įtraukti į Wiwibloggs.com organizuojamus „Eurovision Next Top Male Model“ rinkimus.

Pirmiausia šie 39 vaikinai susirungė konkurso pusfinalyje – jų išvaizdą ir seksualumą savo balsais čia įvertino beveik 20 tūkstančių „Eurovizijos“ gerbėjų iš viso pasaulio.

14 daugiausia gerbėjų balsų surinkusių dainininkų ir pateko į „Eurovision Next Top Male Model“ finalą, kur balsavimas prasideda iš naujo.

Balsuoti galite ČIA.

Į konkurso finalą pateko ir Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovaujantis Donatas Montvydas. Jis „Eurovision Next Top Male Model“ pusfinalyje užėmė trečią vietą – surinko 1720 gerbėjų balsų, tai yra 9 procentus visų balsų.

Donatą Montvydą pusfinalyje aplenkė tik du dainininkai: pirmąją vietą užėmęs ir 2160 balsų gavęs Airijos atstovas Nicky Byrne bei antrąją vietą užėmęs ir 2149 balsų gavęs Rusijos atstovas Sergejus Lazarevas.

Iš viso į „Eurovision Next Top Male Model“ konkurso finalą pateko šių šalių atstovai: Airijos, Rusijos, Lietuvos, Vengrijos, Prancūzijos, Latvijos, Estijos, Danijos, Nyderlandų, Lenkijos, Didžiosios Britanijos, Švedijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius