Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Montvydas pirmąkart repetavo „Globe“ arenoje: žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pavyko salto

Trečiadienio vakarą 17:40 Lietuvos laiku Stokholmo „Globe“ arenoje prasidėjo pirmoji Lietuvos atstovo Donato Montvydo repeticija „Eurovizijos“ scenoje. Atlikėjui buvo skirtas pusvalandis tam, kad susipažintų su scena, išbandytų įgarsinimą, apšvietimą ir pirmąkart čia atliktų savo salto.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Thomo Hanseso / eurovision.tv nuotr.

Švedijos sostinėje Stokholme D.Montvydo lėktuvas nusileido pirmadienio vakarą.

Sutiktas emigravusių gerbėjų dainininkas netruko kibti į pasiruošimą konkursui: jau kitą savaitę, ketvirtadienį, antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu D.Montvydas milijonams viso pasaulio žiūrovų bandys įrodyti, kad yra vertas dainuoti finale ir siekti aukščiausių rezultatų.

Tačiau iki pasirodymo pusfinalyje D.Montvydo dar laukia daug darbų. Trečiadieninė repeticija – kone pirmasis jų, kurių Lietuvos atstovas ėmėsi Stokholme.

Dar prieš repeticiją Donatas kalbėjo, kad jos metu koncentruosis į muzikinę ir techninę pasirodymo pusę, sceninio kostiumo nedėvės. Be to, jis pirmą kartą „Globe“ arenoje atliko ir savo salto.

„Šįkart aš tikrai noriu laimėti. Investuoju viską savo laiką į žmones, į savo komandą. 2012 metais aš turėjau svajonę būti vienu iš konkurso dalyvių, net neturėjau minties laimėti „Euroviziją“. Dabar aš galvoju, kaip parvežti pergalę į savo šalį, nes tai yra, ko aš noriu, ko siekiu“, – sakė D.Montvydas.​

VIDEO: Donny Montell (Lithuania) meets Kaliopi (F.Y.R. Macedonia) backstage

Kaip ir visiems likusiems „Eurovizijos“ dalyviams, D.Montvydo pirmajai repeticijai konkurso scenoje skirtas pusvalandis.

Jį dainininkas išnaudojo produktyviai: išsiaiškino reikiamas vietas, aptarė galimus filmavimo kampus, apšvietimą.

Iki pasirodymo „Eurovizijos“ pusfinalyje D.Montvydo laukia dar viena asmeninė repeticija, ji suplanuota šeštadienį. Taip pat bus repetuojamos ištisos pusfinalio transliacijos – eurovizinę sceną D.Montvydas taip „pasimatuos“ dar tris kartus.

Antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje D.Montvydas dainuos ketvirtadienį, gegužės 12-ąją. Jo pasirodymas – devintas.

Iš viso šiame pusfinalyje susikaus 18 valstybių atstovų, 10 iš jų pateks į didįjį konkurso finalą. Šis „Globe“ arenoje skambės šeštadienį, gegužės 14-ąją.

VIDEO: Donatas Montvydas išskrido į „Euroviziją“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius