-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ atrankoje dalyvaujanti Vilija Matačiūnaitė dainą „Attention“ atlikusiems konkurentams: „Savo kūrinio taip lengvai neatiduosiu“

LRT televizijos žiūrovai, stebėję nacionalinės „Eurovizijos“ atranką praėjusį šeštadienį, išvydo ir dainininkės Vilijos Matačiūnaitės nusivylimą, kuomet jos kurtą ir konkursui pristatytą dainą „Attention“ atliko Mia. Atlikėja sunerimo – kas bus, jei „Euroviziją“ laimės ne ji, o skaitytojai vis tik išrinks jos „kūdikį“?
Vilija Matačiūnaitė
Vilija Matačiūnaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nacionalinėje atrankoje dėl pagrindinio prizo – teisės atstovauti Lietuvai Danijoje vyksiančioje didžiojoje „Eurovizijoje“ – kovoti liko penki balsingiausi atlikėjai: Vaidas Baumila, Martynas Kavaliauskas, Monika Linkytė, Mia ir Vilija Matačiūnaitė. Vienam iš jų šio šeštadienio vakaras bus paskutinysis nacionalinėje atrankoje. Kuriam?

Nors nei vienas kūrinys nėra pririštas prie atlikėjo, keli kūriniai yra parašyti pačių konkurse dalyvaujančių dainininkų. Pirmosiose atrankos laidose iškritusiam Sashai Song teko atsižadėti savo dainos „Last date“. O štai visų jau pamėgta daina „Attention“ yra V. Matačiūnaitės kūrinys. Tad nieko nuostabaus, kad atlikėjai, išgirdus savą dainą kitos dainininkės lūpose, suvirpėjo širdis.

„Baisu, Mia, baisu, – paklausta, kaip įvertintų savo kolegą tarsi juokais, tarsi rimtai atsakė V. Matačiūnaitė. – Dainą, mano manymu, Mia atliko taip, kaip įsivaizdavo ir norėjo ją atlikti. Galiu pasakyti, kad mūsų įsivaizdavimai nesutapo, bet visi dalyviai priversti interpretuoti kūrinius.“

Vilijos dainą jau šį šeštadienį dainuos V. Baumila. Kaip kūrinį perdainuos jis bei koks bus komisijos verdiktas – sužinosime jau visai netrukus.

Tuo tarpu po atostogų grįžusiai V.Matačiūnaitei praėjusį savaitgalį komisija negailėjo griežtų žodžių. Anot profesionalų, ji nepakankamai dirbo, o jos balsas šiuo metu – prastos formos. Matyt, tai užgavo Vilijos ambicijas, nes atlikėja šio vakaro laidai pasirengusi atiduoti visas jėgas.

„Noriu pasakyti komisijai, kad praėjusį kartą po jūsų įvertinimo pernelyg jautriai sureagavau. Jūsų kritika buvo teisinga, todėl ją įvertinusi pasistengiau ir pasitreniravau labiau“, – sakė ji.

Lietuvos komisijos sukritikuota atlikėja patikino, kad šį šeštadienį sugrįš su dviguba jėga. Maža to, savo dainos ji net nežada paleisti. „Savo kūrinio aš taip lengvai neatiduosiu“, – Miai atlikus dainą kovingai nusiteikusi kalbėjo Vilija.

Kaip Viljos lūpose nuskambės vieni romatiškiausių specialiai šiai atrankai parašytų kūrinių – „Blowing Out Cobwebs“ ir „Dying“ – bei kokių triukų imsis atlikėja, siekdama papirkti komisiją ir žiūrovus – jau šį šeštadienį 21 val. per LRT televiziją.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Matačiūnaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Matačiūnaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius