-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Eurovizijos“ atrankoje sužibėjusią Rūtą Ščiogolevaitę sveikino ir vyras Rolandas su sūnumi Aronu

Trečiadienio vakarą LRT studijoje vyko antrosios „Eurovizijos“ atrankos laidos filmavimas, kurio metu į sceną lipo dar aštuoni dainininkai. Tarp jų – ir Rūta Ščiogolevaitė, atrankoje atlikusi dainą „United“. Filmavimo užkulisiuose ją palaikė vyras Rolandas Damijonaitis, čia atvykęs kartu su jųdviejų mažuoju sūnumi.
 Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis su sūnumi Aronu
Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis su sūnumi Aronu / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Trečiadienį „Eurovizijos“ atrankos scenoje pasirodė aštuoni dainininkai: Lawreigna, Ugnė Smile, Ištvanas Kvikas, Jurgis Brūzga, Eglė Jakštytė, Valdas Lacko, Jekaterina Pranevič, taip pat ir R.Ščiogolevaitė. 

Dainininkų pasirodymus komentavo Vaidas Baumila, Nomeda Kazlaus, Darius Užkuraitis ir Ramūnas Zilnys. 

Anksčiau Rūta Ščiogolevaitė nesyk bandė laimę „Eurovizijos“ atrankose, tačiau niekad nėra laimėjusi. 

Šįkart ji savo laimę konkurse bando ir vėl. Į filmavimą atvyko ne viena, o su palaikymo komanda: užkulisiuose už dainininkę sirgo jos vyras Rolandas Damijonaitis, čia atvykęs su rugsėjį gimusiu poros sūnumi Aronu.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Rolandas Damijonaitis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Rolandas Damijonaitis

Kodėl Rūta nusprendė grįžti į atranką?

„Kaip atlikėja kiekvienais metais peržiūriu įvairius pasiūlymus. Tačiau išgirdusi šią dainą, supratau, jog ją turi išgirsti visi europiečiai“, – savo sprendimą dar anksčiau motyvavo scenos profesionalė. 

„Dainos autoriai labai norėjo, jog šią dainą atlikčiau būtent aš. Galima mėgti mane, galima nemėgti. Čia atskira diskusija. Tačiau ne aš einu nugalėti – o daina, kuri verta mažiausiai didžiosios „Eurovizijos“ finalo. Ir tai nenuginčijama“, – šypsosi Rūta.

Po jos pasirodymo trečiadienį komisijos nariai liko sužavėti. „Esu pripratusi būti vertinama. Pačiai save vertinti?.. Nesu tokios geros nuomonės apie save, todėl palieku šią pareigą kitiems“, – į vertintojus kreipėsi atlikėja. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Rūta Ščiogolevaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Rūta Ščiogolevaitė

Ir išgirdo šūsnį komplimentų. „Manau, kad čia ne vieta kalbėti apie Rūtos vokalines galimybes. Daina įdomi, nuskambėjo euroviziškai. Manau, reikėtų pagalvoti apie didesnį šou scenoje“, – sakė N.Kazlaus. 

D.Užkuraitis kalbėjo: „Kai išėjai į sceną, iškart matėsi, kad atėjo profas. Iš žvilgsnio. Pasitikėjimas savimi, viskas matyti.“

R.Zilnys R.Šiogolevaitę įvardijo kaip vieną ryškiausių atrankos favoričių, o V.Baumila džiaugėsi, kad ji grįžo į konkursą: „Džiaugiuosi, kad Rūta vėl dalyvauja konkurse. Net pasiilgau jos čia. Sveikinu sugrįžus. Ką galėčiau pasakyti? Tik paantrinti pagyroms.“

O vėliau papildė: „Kai Rūta stovi scenoje, iš jos trykšta pasitikėjimas publika ir savimi. Ir publika jaučiasi saugi. Aš irgi jaučiausi ramiai, ir tikėjau Rūta. Tikiu šia atlikėja ir tuo, kad ji šią dainą galėtų nešti pasauliui, Europai.“

Šią „Eurovizijos“ atrankos laidą žiūrovai išvys sausio 16 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius