-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Eurovizijos“ atrankos kuriozas: Vilijos Pilibaitytės-Mios sceninis kostiumas pasiūtas naktį prieš finalą

Šeštadienio vakarą 21:30 val. prasidės nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos superfinalas. Jo su nekantrumu laukia visi: LRT televizijos žiūrovai, stilistai, komisijos nariai ir, žinoma, trys į finalą iškopę atlikėjai. Tad įtampai nenumaldomai kylant, vis sunkiau išvengti kurioziškų situacijų.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Finale prieš žiūrovų ir komisijos teismą stos trys atlikėjai – Vilija Matačiūnaitė, Vaidas Baumila ir Mia. Visą savaitę dalyviai plušo repeticijose ir šokių salėse bei savo galvoje planavo kiekvieną pasirodymo smulkmeną, kuri finale gali būti lemtinga.

Dainininkei Miai viena tokia „smulkmena“ vos neapkartino nacionalinės atrankos finalo. Nedaug trūko ir ji finale būtų neturėjusi kuo vilkėti. Sumaniusi superfinalui išsinuomuoti suknelę, ši su savo šeimininke prapuolė it į vandenį.

„Situacija ir kurioziška, ir kraupi, – vakarykščius nuotykius prisimindama juokėsi Mia. – Devintą valandą vakaro, atvykusi pasiimti išsirinktos suknelės patyriau neapsakomą stresą, nes jos šeimininkė prapuolė it į vandenį. Tad superfinalo išvakarėse aš neturėjau drabužio, kuriuo turėčiau vilkėti šeštadienio vakarą ant scenos“.

Tokia situacija, nėra abejonės – baisiausias kiekvieno profesionalaus artisto košmaras. Ypač, kai kalba pakrypsta apie nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą. Tačiau Mia šioje ekstremalioje padėtyje nei kiek nepasimetė.

„Paskambinau dizainerei Kastei Svilaitei. Kažkada mačiau, kad ji turi nuostabią raudoną suknelę su atvira nugara. Nors dizainerės aš nepažinojau, ji kaipmat sutiko man padėti. Atvykau ten vėlų vakarą, pasimatavau suknelę. Ji man tiko, tačiau supratau, kad ant scenos su ja dainuoti ir šokti bus sunku. Ji varžė mano judesius“, – intriguojančią istoriją toliau pasakojo „Eurovizijos“ finalistė.

Tačiau taip istorija toli gražu nesibaigė: „Nors ir pasiėmiau tą suknelę namo, buvau kiek nuliūdusi. Supratau, kad tai geriau nei nieko, bet savo pasirodymą turėsiu keisti. Vos peržengus namų slenkstį vėl sulaukiau Kastės skambučio. Ji man pasiūlė per naktį pasiūti suknelę“, – šypsojosi dainininkė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Tiesa, dizainerė neturėjo vieno svarbaus komponento siuvimui – Mios išmatavimų. Tad dainininkė nieko nelaukusi, apsisuko ant kulno ir vėl vyko į dizainerės studiją.

„Nei kiek neperdedu, ji mane išmatavo tik dvyliktą nakties! O suknelę siūti pradėjo dar vėliau, mums abiem išsirinkus tinkamą modelį“, – pasakojo atlikįja.

Sako, jog stebuklų nebūna, bet dizainerė K. Svilaitė finalui skirtą suknelę išties pasiuvo pernakt. Tačiau Mia ją išvys likus vos kelioms valandoms iki lipimo į „Eurovizijos“ sceną. Be to, jei suknelė netiktų, dainininkė pasiruošė ir dar vieną, atsarginį planą.

„Aš paprašiau ir dar vienos geros draugės, kad man paskolintų suknelę. Jos taip pat nei matavausi, nei mačiau. Trumpai tariant, aš ir pati nežinau, kaip pasipuošusią mane tiesioginiame eteryje išvys žiūrovai“, – jaudulio balse neslėpė Mia.

Lietuva jau šį šeštadienio vakarą išsirinks savo atstovą Danijoje vyksiančiam tarptautinės „Eurovizijos“ konkursui. Kuris dainininkas skins laurus, o kuriam teks šluostyti skruostus bei kaip pasipuošusi scenoje pasirodys Mia – išvysite kovo 1-ąją, 21:30 val. tiesioginio eterio per LRT metu!

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius