Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ gerbėja piktinasi „perdėm seksualiu“ atrankos vedėjų stiliumi: „Nežinau, nė kur žiūrėti“

„Eurovizijos“ atranka įsibėgėjo, tad ir aistros čia tampa vis karštesnės. Panašu, kad pro gerbėjų akis nepraslysta nė viena konkurso detalė. Šįkart „Eurovizijos“ gerbėjų diskusiją įžiebė atrankos vedėjų Ievos Stasiulevičiūtės ir Gabrielės Martirosianaitės stilius. Daliai žiūrovų atrodo, kad merginos scenoje perdėm demonstruoja seksualumą. Tačiau jas puošianti stilistė su tokia kritika nesutinka.
Gabrielė Martirosianaitė ir Ieva Stasiulevičiūtė
Gabrielė Martirosianaitė ir Ieva Stasiulevičiūtė / 15min.lt nuotr.

Savo nuomone su 15min skaitytojais pasidalinti panoro „Eurovizijos“ atrankos žiūrovė Sigita. Tiesa, ne apie atlikėjus ji panoro padiskutuoti, bet apie konkurso vedėjas – Ievą Stasiulevičiūtę ir Gabrielę Martirosianaitę. O tiksliau – jų stilių.

Nė vienos nacionalinės atrankos laidos šįmet dar nepraleidusi Sigita mano, kad konkurso vedėjos scenoje atrodo perdėm seksualiai – rodo labai daug nuogo kūno. Šitai žiūrovei nepatinka: sako, piktina, ir viskas.

„Kaskart, kai vedėjos pasirodo atrankos scenoje, nežinau, nė kur žiūrėti – ar į jų gilias iškirptes, ar į apnuogintas kojas. Išlaikyti dėmesio žvelgiant į jų veidus man nepavyksta. Be to, atrodo, kad niekas ir nesuinteresuotas, kad to dėmesio sulauktų merginų veidai. Be reikalo jos ten šypsosi“, – piktinasi Sigita.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Trečiosios „Eurovizijos“ laidos akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Trečiosios „Eurovizijos“ laidos akimirka

Žiūrovė sako neabejojanti, kad I.Stasiulevičiūtė ir G.Martirosianaitė turi daug kitų privalumų, o ne tik gražias kūno linijas. „Tik atrodo, kad merginų grožis už jų talentą kalbėti, taikliai pajuokauti ir panašiai, yra žymiai svarbesnis. Na, bent jau tiems, kas jas į tą atrankos sceną išlydi“, – svarsto.

Kaip tada tas vedėjas aprengti, papuošti? „Nesakau, kad jų negalima rengti puošniomis suknelėmis. Vedėjos tikrai turi būti tokios, į kurias malonu pažiūrėti. Tačiau tos suknelės galėtų būti uždaresnės, ne tokios provokuojančios. Norisi matyti tikrąjį merginų grožį, o ne tik plikus kūnus“, – sako Sigita.

Stilistė nesutinka

„Eurovizijos“ atrankos vedėjas šįmet puošia stilistės Ūla Tulevičiūtė ir Emilija Dagytė. E.Dagytė 15min sakė nesutinkanti su skaitytojos kritika, ir taip pat pasidalijo savo nuomone.

„Merginų įvaizdis visad derinamas su pačiomis vedėjomis, taip pat atrankos prodiuseriais. Šou vedėjos – ryškios asmenybės, žinančios, kaip nori save pristatyti, turinčios savo asmeninį stilių. Tas standartinis, nuo senų laikų susiformavęs eurovizinis įvaizdis – ilga blizgi suknelė – nėra tai, kuo mes vadovaujamės. Vedėjos tokios nėra, jos turi savo savitą skonį, yra stilingos moterys. Aišku, atsižvelgiame ir į prodiuserių nuomonę bei pageidavimus, taip pat faktą, jog laida rodoma per nacionalinį transliuotoją. Tikrai nėra sukurtų kažkokių personažų, kuriuos kiekvienoje laidoje bandytume pritaikyti. Abi stengiame puošti įvairiai, nekurti šabloniško įvaizdžio. Kaskart stengiamės, kad jos atrodytų skirtingai, bet derėtų tarpusavy“, – kalbėjo E.Dagytė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė ir Gabrielė Martirosianaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė ir Gabrielė Martirosianaitė

Stilistės teigimu, seksualumas I.Stasiulevičiūtės ir G.Martirosianaitės aprangoje nėra per daug išryškinamas: „Mano nuomone, jo nėra per daug. Suprantu, jei žmogus ateitų visiškai išsinuoginęs, bet dabar... Paskutinėje laidoje, pavyzdžiui, išvis nieko nematau, kas ten galėtų atrodyti labai seksualu. Bendrai vertinant, didžioji dalis kūno visad yra uždengta, viskas pateikiama subtiliai, per daug nerodoma. Jei nuogos kojos, tai uždengtos tinkleliu, jei gilesnė iškirptė, tai neapnuogintos kitos kūno vietos. Net ir ta pati iškirptė... Nėra ta krūtinė sukelta iki kaklo, bet viskas pateikiama estetiškai, atrodo subtiliai.“

Anot E.Dagytės, šiais socialinių medijų klestėjimo laikais savo nuomonę viešai ir garsiai skuba paskelbti dažnas, taigi ir kritikų atsiranda apsčiai. Tačiau, pasak stilistės, toli gražu ne kiekviena nuomonė yra tokia, į kurią vertėtų atsižvelgti, – dažnai kritikuojama vien dėl malonumo paburnoti.

O kaip atrankos vedėjų stilių vertinate jūs? Savo nuomonę kviečiame išreikšti komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius