Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ gerbėjus nustebino atidarymo ceremonijoje pasirodęs Filipas Kirkorovas

Sekmadienio vakarą Stokholme, Švedijoje, vyko oficiali „Eurovizijos“ konkurso atidarymo ceremonija. Jos metu raudonu kilimu žengė visos šių metų „Eurovizijos“ žvaigždės, čia taip pat pasirodė ir Rusijos estrados karalius Filipas Kirkorovas. Jis ceremonijoje lydėjo šių metų Rusijos atstovą „Eurovizijoje“ Sergejų Lazarevą.
Filipas Kirkorovas
Filipas Kirkorovas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Apie „Eurovizijos“ atidarymo ceremoniją skaitykite čia. Jos metu Lietuvai konkurse atstovaujantis Donatas Montvydas vargiai atsigynė gerbėjų ir žiniasklaidos dėmesio.

Be D.Montvydo raudonu kilimu žengė dar 42 valstybių, dalyvaujančių „Eurovizijoje“, atstovai. Vienas jų – ir Rusijos garbę konkurse ginsiantis, vienu konkurso favoritu laikomas Sergejus Lazarevas.

Jį ant raudono kilimo lydėjo ne kas kitas, kaip tik Rusijos estrados karalius Filipas Kirkorovas. Šis dainininkas yra S.Lazarevo eurovizinės dainos „You Are The Only One“ bendraautorius.

Nežinia, kuris iš jų ant raudono kilimo sulaukė daugiau dėmesio, – Filipas ar Sergejus.

O ir pačiam F.Kirkorovui pasirodyti šimtams žiniasklaidos atstovų, panašu, buvo vienas malonumas. Garsenybė noriai pozavo fotografams, taip pat dalijo interviu žurnalistams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius