Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ konkursas Osle – be prabangos, tačiau aukštos kokybės

„Eurovizijos“ organizatorius Norvegijos nacionalinis transliuotojas (NRK) pasistengė, kad šių metų renginys išsiskirtų kokybe.
Estijai „Eurovizijoje“ atstovauja Malcolm Lincoln
Estijai „Eurovizijoje“ atstovauja Malcolm Lincoln / Indrek Galetin (EBU) nuotr.

Organizatorių anksčiau išplatintame pranešime buvo teigiama, kad šių metų scena atrodys kukliau.  LED ekranuose, kaip įprasta, nebus naudojama vizualinė grafika.

Šiemet bus daugiau dėmesio sutelkta į kokybę. Kaip sakė daugelis vietinių, Norvegija nėra ta šalis, kuri stengtųsi pademonstruoti savo galingumą ir didelius pinigus. O Norvegijos nacionalinės televizijos atstovas teigė, kad jie neturintys tikslų rungtis su ankstesnių konkursų organizatoriais. Buvo susitelkta į kokybišką režisūrą, profesionalią ir draugišką darbuotojų komandą.

Priminsime, kad pasibaigus pirmajai „InCulto“ repeticijai, grupės nariai taip pat džiaugėsi, jog organizatorių dėka viskas vyko sklandžiai.

 Šiemet Norvegijos sostinėje organizuojamame „Eurovizijos“ dainų konkurse dalyvaus 2300 žiniasklaidos atstovų iš viso pasaulio. Konkurso personalą sudaro 600 savanorių ir 300 Norvegijos nacionalinio transliuotojo darbuotojų. Technikai sujungti panaudota per 10 kilometrų kabelių. Ant „Telenor“ arenos stogo, ties scena, yra net 4500 apšvietimui skirtos įrangos. O pastaroji sveria virš 230 tonų. Scenos apšvietimui bus panaudoti 1852 LED diodinės šviesos ekranai. „Eurovizija“ bus filmuojama 26 kameromis.

Pasak Norvegijos nacionalinio transliuotojo atstovo, konkursui Osle jau išleista 200 000 000 Norvegijos kronų (apytiksliai 25 378 000 eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius