Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eurovizinės dainos kompozitorius Vytautas Bikus nori, kad ją atliktų Monikos ir Vaido duetas

Šį rytą „Eurovizijos“ organizatoriai sulaukė oficialaus prašymo iš kompozitoriaus Vytauto Bikaus, kuris kartu su LRT projekto „Auksinis balsas“ atradimu vadinama dainininke Monika Liu sukūrė dainą „This Time“. Praėjusį šeštadienį tapo aišku, kad būtent šis kūrinys keliaus į Austrijos sostinę Vieną atstovauti Lietuvai 2015-ųjų „Eurovizijoje“.
Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
Monika Linkytė ir Vaidas Baumila / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Kas ją atliks didžiojoje konkurso scenoje, paaiškės jau rytoj nacionalinės atrankos finale. Dėl teisės ginti Lietuvos garbę žiūrimiausiame pasaulyje dainų konkurse kovoja Vilija Pilibaitytė-Mia, Monika Linkytė ir Vaidas Baumila.

Vieno atrankos koncerto metu duetu „This Time“ sudainavę Monika Linkytė ir Vaidas Baumila sulaukė daugybės pagyrų – ne tik dėl gero dainos atlikimo bet ir dėl pasirodymą vainikavusio saldaus bučinio.

Kompozitorius Vytautas Bikus konkurso organizatoriams atsiųstame laiške rašo: „Manau, kad šio dueto atliekamas kūrinys skambėjo dar spalvingiau ir turtingiau ir man, kaip autoriui, pasirodė labai stiprus ir išbaigtas. Kadangi daina „This Time“ jau yra nugalėtoja, būtų prasminga išrinkti ir geriausią jos atlikimo formą“.

Savo laišku autorius prašo organizatorių  apsvarstyti galimybę į „Eurovizijos“ atrankos finalą įtraukti ir bendrą Monikos bei Vaido pasirodymą. Tokiu atveju finale dainą dainuotų Mia, Vaidas Baumila bei Monika Linkytė atskirai ir M. Linkytė su V. Baumila kartu.

Viskas šiuo metu – atrankos organizatorių rankose. Kokį sprendimą jie priims ir ar pamatysime žavų duetą didžiojo finalo scenoje, paaiškės jau rytoj, 21.00 valandą per LRT!

TAIP PAT SKAITYKITE: Mios kritika eurovizinei dainai „This Time“: „Ji graži, bet „Eurovizijai“ netinka“

VIDEO: Eurovizija: vasario 21 d. laidos anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius