Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eurovizinės suknelės paslaptį Evelina Sašenko išsiveža į Diuseldorfą

Prieš kelionę į Diuseldorfą šį šeštadienį, Evelina Sašenko su dainos autoriumi, pianistu Pauliumi Zdanavičiumi bei Lietuvos delegacijos vadovu Audriumi Giržadu surengė atsisveikinimą LRT klube.
Evelina Sašenko prieš kelionę į „Euroviziją“ susitiko su žurnalistais.
Evelina Sašenko prieš kelionę į „Euroviziją“ susitiko su žurnalistais. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Išvykstame šeštadienį, o grįšime tik gegužės 17 dieną. Šiais mes būsime tikrai ilgai, nes organizatoriai pirmą kartą nusprendė, jog viešbutį galima užsisakyti tik tam tikram periodui, todėl negalima atvykti vėliau, o išvažiuoti anksčiau, – aiškino A.Giržadas, patikinęs, kad jokių reklaminių strategijų į Vokietiją nesiveža. – Mes nesame užkulisinių žaidimų dalyviai, slaptų ir paruoštų strategijų neturime, todėl tikrai viso Diuseldorfo metro Evelinos plakatais neklijuosime.“

Tiesiai į Diuseldorfą atkeliaus E.Sašenko dainos reklaminiai kompaktiniai diskai ir kiti reklamai skirti daiktai, kuriuos finansavo dainininkės rėmėju trejiems metams tapusi Lenkijos investicinė įmonė „Aktio“. Juos Lietuvos delegacijos nariai dalins užsienio žurnalistams.

Evelina išdavė, kad jau trečiadienį iš Lenkijos atvežta specialiai jai dizainerės pasiūta suknelė, tačiau mergina nusprendė jos iš anksto niekam nerodyti.

„Čia kaip su vestuvine suknele... Juk suknelė yra labai asmeniškas daiktas ir nesinori, kad visi iš anksto ją apžiūrėtų ir įvertintų, – sakė Evelina, prisipažinusi, kad jaučiasi šiek tiek pavargusi. – Tikiuosi nuvažiavusi ten pagaliau išsimiegoti. Dabar stengiuosi susikaupti ir pagaliau sulaukti „Eurovizijos“.

Paklausta, ar baimė ir jaudulys nepakiš kojos balsui, Evelina prašė nepriburti nesėkmių.

„Ne pirmus metus einu į sceną, ir jos buvo nelabai mažos, dalyvauju konkursuose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Manau, viskas ten bus gerai. Dėl jaudulio nebijau – su baime aš moku susitvarkyti, – tikino Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“, nepanorusi prognozuoti savo pasiekimų konkurse. – Iš patirties galiu pasakyti – geriau eiti ir nenorėti didžiulių rezultatų, po to širdis mažiau skauda.“

Pasitikėjimą E.Sašenko išreiškė ir A.Giržadas, patikinęs, kad jo patirtis rodo, jog su jauduliu nebūtinai geriau tvarkosi tie, kurie trykšta drąsa ir energija.

„Kartais atlikėjai atrodo labai „kieti“, o kai išeina į sceną, pasirodo, kad karalius nuogas... Šiemet man ramu, kad Evelinos balsas nevirpės, – užtikrintai kalbėjo Lietuvos delegacijos vadovas. – Labai džiugu, kad šiais metais mes važiuojame dainuoti. Nes kiekvienais metais „Eurovizija“ tampa vis didesniu cirku. Man džiugu, kad tai – labiausiai vokalinis pasirodymas Lietuvos dalyvavimo „Eurovizijoje“ istorijoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius