Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „Justin 3“ pristato „Eurovizijai“ skirtą dainą „Born to be wild one“

Naujiesiems metams pasibeldus į duris, kartu atrieda ir naujasis eurovizinių atrankų karavanas. Jau praeitais metais savo laimę su daina „Streets of Vilnius“ bandęs žinomas muzikinių televizijos projektų dalyvis Justinas Stanislovaitis šiemet į sceną grįžta su naujais ritmais ir nauja daina – „Born to be wild one“. Kaip teigia atlikėjas, ši daina suskambės naujomis spalvomis nei kiti jo kūriniai.
„Justin 3“
„Justin 3“ / Asmeninio albumo nuotr.

Grupės „Justin 3“ vokalisto Justino teigimu, ši daina yra kitoniška, nes čia susipina keletas žanrų. Dainą paversti tokia, kokia ji yra dabar, padėjo labai gerai žinomas ir milžinišką patirtį muzikos pasaulyje turintis prodiuseris Mario Kernn. „Kiekvienas muzikantas savaip nori progresuoti ir spalvinti savo skambesį, tą ir padarėme kartu su Mario“, – pasakoja jaunasis atlikėjas.

J. Stanislovaičio manymu, būtent muzikinių skirtumų stilius tarp jo ir muzikos prodiuserio Mario Kernn lėmė dainos „Born to be wild one“ žanrų spalvotumą: „Su muzikos prodiuseriu Mario studijoje leidome dienas ir naktis, dirbome, mąstėme, tada ilsėjomės, tada vėl dirbome ir mąstėme, – šypsosi dainininkas. – Buvo ir nuomonių nesutapimų, juk kūrybinis procesas – nelengvas darbas. Vis dėlto aš esu labiau Bon Jovi ir Bryan Adams gerbėjas, o Mario – Daft Punk, todėl bendras darbas buvo labai įdomus ir įvairiapusiškas. Manau, kad šis akivaizdus muzikinių stilių skirtumas davė labai skanų vaisių.”

2017 metais vykusioje „Eurovizijos“ atrankoje fortūna Justinui nenusišypsojo, tačiau, kaip pasakoja pats atlikėjas, liūdesiui ir demotyvacijai tiesiog nėra laiko: „Į Euroviziją einu iš principo. Kiekvienais metais visi vis bando išsiųsti kažką įdomaus, – atvirauja Justinas. – Jau ne kartą esu taip sakęs, tačiau visi bando išrasti dviratį, kartais net ir triratį. Sutinku, kad nereikia sėdėti vietoje ir bandyti sukurti kažką naujo, tačiau tai turi būti tiesiog gera, klausytojus užkabinanti daina. Nereikia bandyti kiekvienais metais nuspėti kas gi gali tikti „Eurovizijai“ – svarbiausia, kad daina būtų nuoširdi, žavėtu paprastumu ir „užkabintų“ klausytoją. Tokia ir yra „Born to be wild one“ daina.“

Savo žodžius J. Stanislovaitis jau gali drąsiai patvirtinti remdamasis praeitų metų Eurovizijai skirtos „Streets of Vilnius“ dainos pavyzdžiu. „Kiekvieną kartą į savo dainas atiduodu visą save, todėl stengiuosi, kad jos perteiktų nuoširdumą ir pasiektų klausytoją.

Asmeninio albumo nuotr. /„Justin 3“
Asmeninio albumo nuotr. /„Justin 3“

Taip nutiko ir šį kartą, kai paklausę dainos „Streets of Vilnius“, Lietuvos sostine susižavėjusi britų šeimyna nusprendė atvykti į Vilnių, – džiaugsmo neslėpia Justinas. – Tai tik dar kartą įrodo, kad paprastos, bet ne primityvios ir nuoširdžios dainos gali eiti labai toli. Ši daina iki šiol sukasi JAV, Kanados, Europos ir net Japonijos radijo stotyse.”

Justinas gali papirkti žiūrovus ne tik dainuodamas, bet ir vaidindamas, tuo jau yra įsitikinę miuziklo „Rent“ žiūrovai. Tačiau ar Eurovizijos gerbėjai išvys pasirodymą ir atrankų metu? Šiuo klausimu Justinas išlieka paslaptingas. „Taip, pasirodymas tikrai bus, – intriguoja J. Stanislovaitis. – Jį man padėjo pastatyti ir apipavidalinti choreografas Paulius Šinkūnas, dirbantis su tokiais muzikiniais projektais kaip „X Faktorius“ ir „Mes vieno kraujo“. Kad būtų įdomiau žiūrėti atrankas, savo pasirodymo neatskleisiu, tačiau galiu pasakyti, kad tai nebus etiudas, nes vis dėlto esu grupės ir gitaros žmogus“, – šypsosi dainininkas.

VIDEO: Justin 3 - Born To Be Wild One

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius