Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „The Roop“ vėl kovos dėl kelialapio į „Euroviziją“: išgirskite atrankoje skambėsiančią dainą

Po 2018 metų sėkmingos Eurovizijos atrankos, „The Roop“ vis sulaukdavo žmonių klausimų, ar vėl žada dalyvauti. Pasak grupės, tai dar labiau sustiprino norą grįžti į konkursą. Praėjo du metai po „Yes, I Do“ dainos išleidimo ir štai „The Roop“ pristato naują Eurovizijai skirtą kūrinį – „On Fire“.
„The Roop“
„The Roop“ / Pauliaus Zaborsko nuotr.

„Šių metų daina yra apie tai, ką jau kelis metus savyje nešioju, stebiu aplinkoje. Tai – per greitas savęs „nurašymas“. Mes per dažnai save nuvertiname. Manome, kad neatitinkame standartų ar esame neįdomūs, per jauni, per seni,“ – sakė grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Kalbėdamasis su vienu muzikos prodiuseriu, Vaidotas sužinojo, kad dažnai pas prodiuserius atvykę dvidešimtmečiai teigia besijaučiantys per seni kažko pasiekti. Atlikėjas mano, kad jaunystes kultas mūsų šalyje yra per didelis ir neadekvatus.

„Žmones, sulaukę 30 metų, jau jaučiasi be laiko pasenę ir beviltiški. Manau tai nėra normalu. Pats su tokiomis mintimis taip pat susidūriau, bet stengiuosi keisti savo požiūrį, dirbti su dar didesne energija nei tuomet, kai man buvo 20. Šia daina noriu ir savo klausytojams nusiųsti pasitikėjimo bei geros energijos. Mes visi galime būti kuo norime, tada kada norime, ir amžius neturi reikšmės“ – sakė Vaidotas.

Išgirskite dainą, su kuria „The Roop“ bandys laimę „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje:

VIDEO: THE ROOP - On Fire (Eurovision 2020)

Pasak grupės, dainos pavadinimas „On Fire“ (I'm on fire) reiškia jaustis pakylėtai, aistringai, susidomėjusiai, būti pilnam jėgų.

Kaip rašoma pranešime spaudai, nuotaikingą dainos vaizdo klipą kūrė režisierė Indrė Juškutė ir operatorius Adomas Jablonskis.

„Dažnai esame stebimi aplinkinių lyg per padidinamąjį stiklą, savęs ieškome kitų žmonių atspindžiuose, visuomenės nuomonėse, svetimuose žvilgsniuose ir labai dažnai – tas vaizdas būna nepilnas, kreivas. Tačiau kai pradedi pasitikėti savimi – atspindžiai tampa tiesiog žaidimu“ – apie klipo idėją pasakojo režisierė Indrė.

„The Roop“ nariai paklausti, ar yra pasiruošę atstovauti Lietuvą, drąsiai sako „taip“. Jų stiprybė – amžius, patirtis, komanda ir profesionalumas. „The Roop“ pasirodys LRT Eurovizijos atrankos laidoje, sausio 25 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius