-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Hamburgą be šokėjų išvykę „The Roop“: „Jei būtume galėję, paimtume visus gerbėjus“

Šeštadienio vakaras grupei „The Roop“ ypatingas – savo dainą gyvai atliks tiesioginės transliacijos metu milijonams žiūrovų. Į alternatyvaus konkurso finalą dėl žiūrovų patekusi grupė jau atvyko į Hamburgą, kuriame ruošiasi būsimam pasirodymui. Vis tik grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius 15min teigė, kad kelionė į Vokietiją nebuvo lengva – dėl karantino reikėjo gauti leidimus kirsti sienas, išvažiuoti ir grįžti.

„Eurovizijos“ dainų konkurse turėjusi Lietuvai atstovauti grupė „The Roop“ šiais metais pasirodys kiek kitokiu pavidalu – dalyvaus Vokietijos transliuotojo ARD surengtame alternatyviame konkurse, kuris skirtas pagerbti „Eurovizijoje“ turėjusius dalyvauti dalyvius. Į Hamburgą pakviesti lietuviai kovos dėl „Eurovizijos“ širdžių nugalėtojo titulo.

15min susisiekė su grupės „The Roop“ nariu Vaidotu Valiukevičiumi, kuris patikino, kad kelionė į Vokietiją nebuvo lengva. Karantinas sukėlė tam tikrų problemų su šalių sienų kirtimu.

„Buvo sudėtinga, labai. Kadangi yra karantinas, reikėjo užtikrinti visas saugias sąlygas, teko gauti leidimus iš Estijos, Latvijos, Vokietijos, Lietuvos, kad galėtume kirsti sienas, išvažiuoti. Tai buvo didelis darbas, kurį nudirbo mūsų vadyba ir Lauras Lučiūnas, ačiū jam“, – apie kelionę į Hamburgą kalbėjo V.Valiukevičius.

„Facebook“ nuotr./„The Roop“ Hamburge
„Facebook“ nuotr./„The Roop“ Hamburge

Pasiteiravus, ar dėl būsimo pasirodymo grupės nariai jaučia jaudulį, Vaidotas teigia, kad ne, tai jiems yra smagumas: „Ne, koks jaudulys. Čia yra smagu. Sakyčiau, kad gyvenimas žydi.“

Be to, nenuostabu, kodėl grupės lyderis nejaučia jaudulio dėl būsimo pasirodymo – internete jau spėjo sukaupti didžiulę gerbėjų armiją. O ir internautų surengtuose konkursuose užima pirmąsias vietas.

Prisiminkite ryškiausius visų laikų pasirodymus:

„Žmonės reaguoja, domisi, jiems patinka mūsų kūryba. O tai labai motyvuoja judėti į priekį. Tai ir darome – tikrai nestovime vietoje“, – prisipažįsta atlikėjas.

Konkurse tiesioginės transliacijos metu pasirodys ir dar trys grupės, kurių, deja, Vaidotas dar nesutiko. Tačiau tikisi, kad tai pavyks padaryti vakare. Visgi didžiausią įspūdį grupės lyderiui sukėlė Hamburgo filharmonija.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Lietuva išrinko savo „Eurovizijos“ nugalėtoją: „The Roop“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Lietuva išrinko savo „Eurovizijos“ nugalėtoją: „The Roop“

„Pastatas yra didelis, dėl saugumo viskas išdėliota kitaip, kad mes nesusispiestume į vieną vietą. Gal šiandien juos dar pamatysiu. Vis dėlto, man patinka, ką aš dabar matau (juokiasi). Esame labai gražiame pastate. Jeigu atsidarysite „Google“ pažiūrėti, kaip atrodo ši Hamburgo filharmonija, pamatysite, koks tai nerealus statinys. Na, šakės“, – juokiasi V.Valiukevičius.

Ir nors tiesioginės transliacijos metu ant scenos pasirodys pagrindiniai grupės nariai, tačiau šalia jų žiūrovai neišvys ir kitos grupės dalies. Anot Vaidoto, konkurse galėjo dalyvauti tik ribotas skaičius žmonių, todėl į Hamburgą kartu neskrido šokėjai.

„Šokėjai nevažiavo dėl karantino ir tam tikro žmonių skaičiaus ribojimo. Aš manau, kad tai ne tiek svarbu, nes mes ne visur važiuosim su šokėjais. Grupė yra grupė. Jei būčiau galėjęs, tai būčiau paėmęs ir visą Lietuvos delegaciją, dar ir gerbėjus kokius šalia. Deja, bet reikia veikti tokiomis sąlygomis, kurios yra duodamos, nereikia prisifantazuoti“, – įsitikinęs atlikėjas.

Vis tik paklausus, ar po transliacijos tikisi sulaukti dar didesnio gerbėjų būrio, Vaidotas šypteli: „Na, manau, kad tai pamatys milijonai vokiečių, todėl tikiu, kad atsiras daugiau gerbėjų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius