Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalius deleguoti trys pirmosios atrankos barjero neperkopę atlikėjai

Ketvirtadienio popietę paaiškėjo, kam LRT televizija padovanojo tris papildomus pakvietimus į „Eurovizijos“ atrankos pusfinalius. Televizijos sprendimu, papildomi pakvietimai atiteko „Gerai Gerai & Miss Sheep“, Sophie ir Giedrei Smolskaitei.
 „Gerai Gerai & Miss Sheep“
„Gerai Gerai & Miss Sheep“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

VETO teisė – tokia galimybe pasinaudojo LRT, įteikdama tris papildomus pakvietimus į pusfinalį pirmojo atrankos barjero neperkopusiems atlikėjams. Pagal nacionalinės atrankos taisykles, kuriamas LRT televizijos, organizatoriai turi teisę suteikti antrą šansą jiems labiausiai patikusiems dalyviams.

Pasak atlikėjos Miss Sheep, apie galimybę pasirodyti pusfinalyje trys laimingieji atlikėjai – Giedrė Smolskaitė, Sophie ir „Gerai Gerai & Miss Sheep“ – sužinojo antradienio vakarą.

Jau šįvakar pirmajame iš dviejų pusfinalyje pasirodysianti Miss Sheep 15min.lt tikino itin besidžiaugianti tokia galimybe ir pripažįsta, kad ši atrankos taisyklė jai buvo naujiena. Tačiau mergina itin džiaugiasi jai suteiktu šansu ir vos per naktį patobulino savo pirminį pasirodymą.

Giedrė Smolskaitė ir Sophie pasirodys antrame atrankos pusfinalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius