Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Zasimauskaitė į generalines repeticijas išvyko skaudančia gerkle: „Tikiuosi, tai tik dėl streso“

Visą laiką savimi pasitikėjusi ir apie stresą negalvojusi Ieva Zasimauskaitė, pirmadienio rytą sako pajutusi jaudulį. Jos laukia dvi generalinės repeticijos. Į jas atlikėja išvyko su kiek skaudančia gerkle, bet stipriu tikėjimu, kad pakerės vakare komisiją, kuri vertins pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio atstovus.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienio rytą Ievą Zasimauskaitę į generalines repeticijas išlydėjo projekto „Draugystė veža“ dalyviai. Pabendravusi su jais, pasikrovusi puikios nuotaikos, atlikėja išvyko iš viešbučio labai laiminga.

Visgi 15min prieš pat išvažiavimą ji sakė, kad šį rytą supratusi, kad jos laukia svarbus pasirodymas, jau pradėjo kiek jaudintis. Antrąją jos generalinę repeticiją stebės ir vertins komisija.

„Gerai miegojau, tik jaučiu, kad labai skauda gerklę. Vakar atidarymo ceremonija buvo prie jūros, labai pūtė vėjas. Tikiuosi, kad gal čia tik stresinis skausmas. Kartais būna, kad kai jaudinuosi, pradeda skaudėti ir gerklę, ir nugarą. Tai dabar būtent taip ir yra“, – pasakojo ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė

O dar kai teko visas tris valandas vaikščioti su aukštakulniais... „Tris pirštus nutrynė, skauda kojas. Bet šiaip viskas gerai, nors kiti sakė, kad nusiaučiau batus ir eičiau basa, aš iškenčiau visą kilimą“, – juokėsi Ieva.

Pasak jos, nuo nuolatinio šypsojimosi, bendraujant su gerbėjais ir žiniasklaidos atstovais, jai net veidą surakino. „Vienu metu norėjau nustoti šypsotis, bet pajaučiau, kad šypsena kažkaip užstrigo... Bet svarbu, kad visiems gera nuotaika buvo.“

Visgi pamiršusi visus skausmus, ji scenoje žada atiduoti visas jėgas.

„Dainuodama čia jaučiuosi kaip „Žalgirio“ arenoje. Labai graži scena, nerealūs, mieli žmonės, dirbantys kartu. Jau tapo net draugais. Bet kadangi vertins komisija, tai o Dieve mano... Šiek tiek jaudinuosi“, – šypsojosi ji.

Pirmadienį pirmą kartą išvysime ir jos eurovizinę suknelę. „Tikiuosi, kad viskas bus gerai. Su repeticijų suknele visus kartus, kiek repetavau, kliuvau... Bet iš kitos pusės, koks šou būtų. Svarbu, kad atsimintų“, – juokavo dainininkė.

Visą pokalbį su Ieva žiūrėkite čia:

VIDEO: I.Zasimauskaitė pasidalino įspūdžiais iš mėlynojo kilimo ir pasipasakojo apie naktinį sapną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius