Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš antrosios „Eurovizijos“ atrankos į finalą keliauja D.Montvydas, „Agama“ ir R.Kirilkinas

Šeštadienio vakarą paaiškėjo dar trys laimingieji, keliausiantys į nacionalinės „Eurovizijos“ finalą. Jais tapo daugiausiai žiūrovų ir komisijos narių simpatijų sulaukę Donatas Montvydas, „Agama“ ir Ruslanas Kirilkinas.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balus, D.Montvydas su 24 balais atsidūrė pirmoje, 18 balų surinkusi „Agama“ – antroje, o R.Kirilkinas, surinkęs 14 balų – trečioje vietoje.

14 balų surinko ir ketvirtoje vietoje likęs Edgaras Lubys su grupe „Amberlife“, tačiau už jį balsavo mažiau televizijos žiūrovų, todėl į finalą yra siunčiamas R.Kirilkinas.

Trys finalistai buvo išrinkti iš vienuolikos dalyvių. Dvyliktu turėjęs būti Merūnas Vitulskis laidoje negalėjo dalyvauti dėl ligos.

Dalyvių pasirodymus vertino šie komisijos nariai: radijo stoties „Opus 3“ vadovas Darius Užkuraitis,  LTV muzikos laidų prodiuseris ir Lietuvos „Eurovizijos“ konkurso koordinatorius Jonas Vilimas, LATGA-A atstovas, kompozitorius Mindaugas Urbaitis, prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, LTV laidos „Estrados orbitoje“ vedėjas Kazimieras Šiaulys. 

Iš pradžių balsavimo metu žiūrovai labiausiai palaikė Mundį ir „Electric Ladies“, tačiau vėliau į priekį išsiveržė „Agama“ bei paskutinis pasirodęs D.Montvydas. Komisija savo pasisakymais daugiausiai simpatijų skyrė dainininkams Donatui Montvydui ir Edgarui Lubiui-Amberlife.

Dalyvių surinkti balai:

Donatas Montvydas – 24
„Agama“ – 18
Ruslanas Kirilkinas – 14
„Amberlife“ –14
Mundis ir „Electric Ladies“ – 13
„Saulės kliošas“ – 11
Mini Mi – 8
Audrius Zavadskis – 7
Mariaana Seppern – 4
Marta Lukošiūtė – 4
Raimonda Masiulytė – 1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius