Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Eurovizijos“ iškritęs Tadas Juodsnukis: „Dėjau ant jos ir visų purvinų taisyklių“

Šeštadienio vakarą „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje krito dar vienas dalyvis – mažiausiai žiūrovų ir komisijos balsų sulaukęs Tadas Juodsnukis. Po iškritimo vaikinas savo socialiniame tinkle tiesiai šviesiai pasisakė ką galvoja apie šio konkurso atranką.
Tadas Juodsnukis
Tadas Juodsnukis / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Tadas Juodsnukis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Tadas Juodsnukis

„Labai Ačiū visiems, kad palaikote ir rašote, diskutuojate, bei džiugu, jog suradau daugybę naujų žmonių,kuriems patikau. Labai tuo džiaugiuosi! (šypsosi) Jei atvirai? ..DĖJAU IR BUVAU DĖJĘS ant tos Eurovizijos ir visų purvinų ir durnų dalykų, taisyklių... sutarčių nepasirašiau, viskas baigės, galiu kalbėt (šypsosi) Nepaklusau taisyklėms, sakiau ką galvoju, atėmė ir pakeitė dainą... Ar taip galima? Dabar nebesvarbu – pralaimėjau, reiškia negalima (šypsosi). Aš neiškritau – mane išmetė (šypsosi) Gyvenimas tęsiasi. Mes dar susitiksime, jei neisiu dirbt buhalteriu, gal gana dainuot..? P.S .. Man buvo tokia svarbi eurovizija, jog aš per savo pasirodymą viriau dešreles su bulvėm“, – žodžių į vatą nevyniodamas rėžė Tadas Juosnukis.

Draugai ir gerbėjai pažėrė palaikančių žodžių  ir teigė, kad jis pasirodė puikiai atrankoje, ragino nenukabinti nosies. Kai kurie teigė, kad šiemet iš atrankos „išmėto geriausius atlikėjus“, todėl neteisinga ir pikta, kad iškrenta geresni.

Ketvirtoje laidoje Tadas Juodsnukis atliko kūrinį „Factory Hearts“. Komisija jam pažėrė daug kritikos: visiems it vienam atrodė, kad daina atlikėjui buvo tiesiog „nepatogi“ – gal per aukšta tonacija, o gal tiesiog netiko prie būdo. Komisija jam skyrė mažiausiai balų.

O kaip manote jūs? Ar Tadas Juodsnukis iškrito pelnytai? Nuomonę išsakykite komentaruose!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius