Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Eurovizijos“ Klaipėdoje pelnytis bandė sukčiai ir bilietų perpardavinėtojai

20 eurų – tiek šeštadienį prieš „Eurovizijos“ atrankų finalą Klaipėdoje buvo prašoma už bilietą. Ne vienas žmogus, paskutinę akimirką susigundęs bilietais, buvo dar ir apgautas.
Lolita Zero
Lolita Zero / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Bilietai į „Eurovizijos“ atrankos finalo koncertą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje buvo pardavinėjami už simbolinius 3 eurus. Pirmieji 2500 bilietų buvo parduoti vos per kelias minutes. Žmonės nervinosi, jog tik prisijungę prie sistemos iš karto buvo informuoti, jog bilietų – nebėra.

Antra bilietų porcija jau buvo pardavinėjama kasose. Klaipėdiečiai ir miesto svečiai kantriai stovėjo ilgiausiose eilėse. Dar 2500 bilietų buvo tiesiog iššluoti, nors vienu metu buvo galima įsigyti ne daugiau 4 bilietų.

Tačiau likus dienai iki koncerto pasirodė skelbimai apie parduodamus bilietus. Už galimybę išvysti „Eurovizijos“ finalą Klaipėdoje prašyta jau 20 eurų.

Telšiškė Rasa pasakojo, jog labai norėjo į koncertą vežtis dar ir draugų porą. Susirado moterį, kuri skelbimų portaluose pardavinėjo bilietų porą po 20 eurų. Kol į sutartą vietą vyko pirkėjas, šioji spėjo parduoti bilietus kažkam kitam.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eurovizijos žiūrovai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eurovizijos žiūrovai

Tada koncertą pamatyti norintys telšiškiai kreipėsi į kitą pardavėją. Šioji tikino esanti šiuo metu užsienyje, tačiau turi internetu pirktus bilietus ir juos galėtų atsiųsti tiesiog elektroniniu paštu. Mergina net parodė savo asmenybės kortelę. Tiesa, pinigus paprašė pervesti ne į Viktorijos, kaip ji prisistatė, o į kažkokios Augustinos sąskaitą. Pirkėjai pervedė pinigus, tačiau jokių bilietų negavo. Pardavėja juos ėmė atkakliai ignoruoti.

Sukčių apgauti žmonės kreipėsi ir į policijos pareigūnus.

Galop ši istorija telšiškiams baigėsi gerai: geros valios gargždiškiai paskutinę akimirką jiems bilietus tiesiog padovanojo.

VIDEO: Ko nemato televizijos žiūrovai – „Eurovizijos“ atrankos finalo užkulisiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius