Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite Donato Montvydo „eurovizinę“ dainą ir klipą „I've Been Waiting For This Night“

Dainininkas Donatas Montvydas penktadienį klausytojų teismui pateikė savo „eurovizinę“ dainą „I've Been Waiting For This Night“ ir vaizdo klipą, nufilmuotą Stokholme.
Donatas Montvydas vaizdo klipe „I've Been Waiting For This Night“
Donatas Montvydas vaizdo klipe „I've Been Waiting For This Night“ / Stop kadras

Su daina „I've Been Waiting For This Night“ Donatas Montvydas kausis dėl teisės atstovauti Lietuvai 2016-ųjų „Eurovizijoje“, kuri gegužės mėnesį vyks Švedijos sostinėje Stokholme.

Naujoji atlikėjo daina taip pat bus įtraukta į kitais metais pasirodysiantį jo albumą #BLCK.

„Apie šią dainą jau žinojau prieš 9 mėnesius. Todėl kaip niekad laukiau akimirkos, kai galėsiu pasidžiaugti vienu iš savo „vaikų“ kartu su gerbėjais. Daina parašyta švedų prodiuserių, kurie savo įspaudus paliko ir artėjančiame albume. Daina arba užpildo tave arba ne. Ši daina man suteikia sparnus ir viziją į mūsų visų trokštamą pergalę“, – pristatydamas dainą sakė Donatas Montvydas.

Jūsų dėmesiui – „eurovizinė“ Donato Montvydo daina „I've Been Waiting For This Night“:

VIDEO: Donny Montell - I've Been Waiting For This Night

Žmonės.lt primena, kad Donatas Montvydas kartą jau laimėjo nacionalinę „Eurovizijos“ atranką ir 2012-aisiais gynė Lietuvos garbę Azerbaidžane skambėjusiame konkurse.

Tąsyk tarptautiniame konkurse Donatas Montvydas atliko dainą „Love is blind“, nesunkiai įveikė pusfinalio barjerą ir „Eurovizijos“ finale užėmė 14-ąją vietą. 

Šįmet nacionalinė „Eurovizijos“ atranka skambės sausio ir vasario mėnesiais. Kas atstovaus Lietuvai didžiajame konkurse, paaiškės vasario pabaigoje. 

Šįmet atrankos taisyklės kiek pakoreguotos. Pirmuosiuose atrankos etapuose varžysis atlikėjai su atrinktomis autorių dainomis, toliau į kovą stos su savo dainomis prisistatantys atlikėjai, kol galiausiai susigrums geriausieji iš abiejų kategorijų. Galutinį rezultatą, kaip visada, lems ir komisija, ir žiūrovai.

Keliasdešimties Europos šalių atstovai 2016-aisiais susitiks Stokholme, „Globe“ arenoje. Konkurso pusfinaliai, kurių viename dainuos ir Lietuvai atstovausiantis atlikėjas, skambės gegužės 10 ir 12 dienomis, „Eurovizijos“ finalas – gegužės 14-ąją.  

Stop kadras/Donatas Montvydas vaizdo klipe „I've Been Waiting For This Night“
Stop kadras/Donatas Montvydas vaizdo klipe „I've Been Waiting For This Night“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius