-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įvertinkite: E.G.O. pristato šešių Švedijos prodiuserių sukurtą „Eurovizijos“ atrankos dainą

„Tai tokia pat nuotaikinga daina, kaip ir mūsų grupė“, – pristatydamas kūrinį, su kuriuo dalyvaus nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, sako grupės E.G.O. lyderis Karolis Šliažas.
 E.G.O.
E.G.O. / Asmeninio albumo nuotr.

Dainą „Long way from home“ sukūrė šeši Švedijos prodiuseriai, jau išmėginę jėgas „Eurovizijoje“ – 2000-aisiais jų bendras su kitais autoriais darbas atstovavo švedams žinomiausiame Europos dainų konkurse.

Pirmą kartą E.G.O. vaikinai savai dainai rengia ir rimtesnę choreografiją.

„Kaip scenoje turime judėti, šokti, elgtis mums pataria „Studium Infinitum“ choreografas Justas Andriejauskas. Jis mums jau yra ne sykį treniravęs. Tačiau šįsyk darbas gerokai sudėtingesnis ir repetuoti būtina daugiau“, – pasakojo K.Šliažas.

Jo teigimu, „Long way from home“ pasakoja apie vaikiną, kuriam įkyrėjo šalti orai ir jis norėtų gyventi ten, kur nuolat šviečia saulė, visi šypsosi ir yra linksmesni.

K.Šliažas įsitikinęs, jog tokių minčių, kaip dainos herojui, turbūt yra kilę daugeliui. Tačiau tuomet, kai pamėgini įleisti šaknis šiltuose kraštuose, supranti, jog per didelė kaitra ne ką mažiau kenkia kūrybai bei norui dirbti nei žvarba. Anot atlikėjo, būtent tuomet ir prisimeni priežodį, kad žmogui yra gerai ten, kur jo nėra.

„Nors šaltis ir niūrus oras išvargina, suprantu, jog priešingu atveju netekčiau vieno didžiausių malonumų savo gyvenime – čiuožimo ant ledo“, – sakė tiek žiemą pačiūžas dažnai užsidedantis, tiek vasarą į ledo arenas traukiantis K.Šliažas.

VIDEO: E.G.O. - Long Way From Home (Eurovision Song Contest 2016 Lithuania)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius