-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izraelis rengia įspūdingą šou: sprendžiama, ar „Eurovizijoje“ pasirodys Madonna

Izraelio žiniasklaidoje netyla kalbos, kad gegužės mėnesį Tel Avive vyksiančioje „Eurovizijoje“ pasirodymą surengs dainininkė Madonna. Nors buvo kalbama, kad atlikėjos paprašytas honoraras konkurso rengėjams pasirodė per didelis, jį sumokėti pasiryžo žymus izraeliečių kilmės Kanados verslininkas Sylvanas Adamsas, rašoma portale wiwibloggs.com.
Madonna
Madonna / „Scanpix“/AP nuotr.

Izraelio žiniasklaidos priemonė „Y Net“ jau anksčiau pranešė, kad „Eurovizijos“ organizatoriai tariasi su užsienio žvaigždėmis dėl pasirodymo konkurso finale, o garsiausiai skambėjo Madonnos vardas.

Tiesa, vėliau buvo pranešta, kad dėl nepakankamų finansinių galimybių su Madonna susitarti nepavyko, nes jos honoraras, kuris, kaip spėjama, gali siekti ir 1,5 mln. eurų už dvi dainas, „Eurovizijos“ organizatoriams pasirodė per didelis.

Tačiau dabar neoficialiais duomenimis vėl pranešama, kad Madonna „Eurovizijoje“ vis dėlto pasirodys – už jos pasirodymą sutiko sumokėti milijardierius S. Adamsas. Tai patvirtino jo verslo partneris Danny‘is Ben-Naimas.

„Tikimės, kad artimiausiomis dienomis pasirašysime susitarimą, kuris leis mums į Izraelio „Euroviziją“ atvežti Madonną“, – sakė jis.

Toks S. Adamso poelgis – ne pirmas jo bandymas plėsti Izraelio kultūrinį lauką. Neseniai jis į Izraelį atvežė prestižines dviračių lenktynes „Giro d’Italia“ ir steigia kultūros fondą, kuris padėtų į Izraelį pritraukti menininkus ir taip garsintų šalies vardą tarptautiniame lygmenyje.

Jei bus pasiektas susitarimas su Madonna, tai nebūtų pirmas kartas, kai „Eurovizijoje“ pasirodo pasaulinio garso žvaigždė – 2016 metais Švedijoje konkurse koncertavo dainininkas Justinas Timberlake‘as.

„Eurovizija“ Izraelyje vyks gegužės 14, 16 ir 18 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius