Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kas gero „Eurovizijoje“ su O.Vyšniausku: „Laimėti turi mūsų kenčiantys broliai“

Prieš 28-erius metus Lietuva pirmą kartą sudalyvavo „Eurovizijos“ konkurse. 1994 m. mūsų šaliai su daina „Lopšinė mylimai“ atstovavo Ovidijus Vyšniauskas. Dabar dainininkas sudalyvavo portalo 15min laidoje „Kas gero „Eurovizijoje“, kur įvertino kelias šiųmetes eurovizines dainas bei atskleidė nuomonę apie Monikos Liu „Sentimentus“.

Laidos pradžioje Ovidijus Vyšniauskas prasitarė, kad nors nuo jo paties dalyvavimo „Eurovizijoje" praėjo daug laiko, jis vis tiek domisi ir seka konkurso naujienas kasmet. Vyrui įdomu, kokį atstovą išrenka Lietuva ir kitos pasaulio šalys.

Portalo 15min laidoje muzikantas nostalgiškai nusikėlė į senesnius „Eurovizijos" laikus, kai dalyvaujant buvo būtina paisyti griežtų taisyklių.

„Privalėjo būt gyvas orkestras, sava kalba. Atvažiavę į konkursą nepasijutom lyderiais, mūsų repeticijas pamiršdavo. Bet buvo faina, įdomi patirtis", – juokėsi jis15min laidoje „Kas gero „Eurovizijoje“.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ovidijus Vyšniauskas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ovidijus Vyšniauskas

Ovidijus teigia, kad iki šiol jam nesiseka suprasti, kas svarbiausia norint laimėti „Eurovizijos" konkursą.

„Kiekvienais metais man sunku išgryninti kontekstą. Ar tai muzika, ar tai daina, ar politika, ar kiti povandeniai vandenėliai laimi konkursą“, – laidoje „Kas gero „Eurovizijoje“ svarstė jis.

Atlikėjo paklausus, ką mano apie šiemetinę mūsų šalies atstovę Moniką Liu, jis neslėpė dainininkei simpatijos ir vadino ją ypatingai originalia. Muzikantas nepritaria nuomonei, kad gimtoji kalba jai pakiš koją ir teigia, kad visai nesvarbu, ar parsiveš auksą, ar sidabrą, nes svarbiausia – būti savimi.

„Manau, kad Monika tikrai paklius į finalą, bus lyderė. O laimėt turi mūsų broliai, kurie kenčia", – įsitikinęs Ovidijus.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ugnė Martusevičiūtė ir Ovidijus Vyšniauskas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ugnė Martusevičiūtė ir Ovidijus Vyšniauskas

Muzikantas viso žaidimo metu klausytoms „Eurovizijos" dainoms išsakė profesionalius komentarus, negailėjo ir kritikos.

Tačiau vos užgrojus vienai dainai, vyras iškart entuziastingai sureagavo: „Patinka. Klasika. Rokas. Užgrojo gitaristas ir viskas, krūta."

Ar Ovidijus išgirdo bent vieną dainą, kurią gali laikyti pretendente laimėti „Euroviziją"? Pamatysite jau antradienį, 18 val, per 15min.

VIDEO: Laidos anonsas. Kas gero „Eurovizijoje“ – atsako pirmasis Lietuvos atstovas Ovidijus Vyšniauskas

Laidos „Kas gero „Eurovizijoje“ portale pasirodo kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 18 val. Iki pat konkurso finalo jūsų laukia būrys Lietuvos įžymybių ir gerų emocijų pliūpsnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius