Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lažybininkai už „InCulto“ nestatytų...

Lažybų tarpininkai už lietuvių „InCulto“ pasirodymą „Eurovizijos“ finale nestatytų. Dar daugiau – lažybininkai mano, kad lietuviai nė neturėtų perkopti pusfinalio barjero.
Grupė „InCulto“ koncerte „Eurovision in Concert“
Grupė „InCulto“ koncerte „Eurovision in Concert“ / Grupės nuotr.

Tokius rezultatus, apibendrinusi septynių lažybų kontorų spėjimus, skelbia svetainė Eurovision-betting.com. Anot tinklalapio, antrajame pusfinalyje, kuriame pasirodys ir lietuviai, daugiausia balsų turėtų surinkti Azerbaidžano atlikėja Safura, kuri atliks dainą „Drip Drop“. Taip pat, anot lažybininkų, į finalą turėtų pakliūti Izraelio, Armėnijos, Danijos, Turkijos, Kroatijos, Švedijos, Airijos, Gruzijos bei Rumunijos atlikėjai.

Net jei lietuviams pavyktų pakliūti į finalą, jame „InCulto“ prognozuojama tik 27 vieta, kaimynams latviams – 23 vieta, o estams – 30 vieta.

Didžiausius šansus laimėti, lažybininkų nuomone, turi Azerbaidžanas, Vokietija ir Izraelis.

Tas pačias šalis į pirmąjį trejetuką surikiavo ir tinklalapis Online-betting-guide.co.uk. Tiesa, lietuviai šiame tinklalapyje minimi jau 19 vietoje, nors „InCulto“ daina aprašoma kaip „pasibaisėtina“.

Tiesa, ne geresni atsiliepimai ir apie estus (32 vieta) bei latvius (33 vieta). O paskutinėje vietoje paliktus lenkus belieka užjausti dėl tokio aprašymo: „Marcinas Mrozinka atlieka kūrinį „Legenda“, kurio klausantis atrodo, lyg jį parašė neprigirdinčiųjų komisija.“

„Eurovizijos“ finale šeštadienį vyks 25 pasirodymai. Penki finalo dalyviai jau aiškūs (Prancūzija, Vokietija, Norvegija, Ispanija, Didžioji Britanija). Dar po 10 geriausiai pasirodžiusių dalyvių bus atrenkami dviejuose pusfinaliuose, kuriuose iš viso konkuruos po 17 dalyvių. Pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis vyks antradienį, antrasis – ketvirtadienį. „InCulto“ pasirodys antrajame pusfinalyje, lietuviai į sceną įžengs pirmieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius