Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Adomaitis apie Donato Montvydo laukiančią „Euroviziją“: „Reikia parodyti tai, ko dar niekas nėra daręs“

Prieš septynerius metus „Eurovizijoje“ kartu su dainininke Simona Lietuvai atstovavęs Linas Adomaitis šįmet nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje liko už kadro – jis talkino atrankoje pasirodžiusiam Vytautui Matuzui. Tačiau nors jo ruoštas dainininkas ir netapo Lietuvos atstovu konkurse, L.Adomaitis pripažįsta – atrankos nugalėtojas Donatas Montvydas buvo vertas pergalės.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Donatą vertinu teigiamai. Manau, jei už jį balsavo ir tauta, ir komisija, sprendimas priimtas teisingai“, – sakė dainininkas. Vis dėlto L.Adomaitis pripažino, jog žvelgdamas į šių metų nacionalinės atrankos dalyvius nepajėgė išvengti subjektyvumo.  „Tikėjausi, kad pasiseks Vytautui Matuzui. Žinoma, jį palaikiau, nes jo atžvilgiu esu subjektyvus – esu jo dainos muzikos autorius. Tačiau man patiko Vytauto pasiūlyta dainos koncepcija, jos pateikimas“, – sakė L.Adomaitis.

Paklaustas, kaip vertina D.Montvydo pasirodymą, dainininkas pripažino, kad visada galima padaryti geriau, tačiau D.Montvydo galimybėmis neabejoja. „Tobulumui nėra ribų, visada galima kažką patobulinti. Svarbiausia, manau, yra gerai sudainuoti. Ypatingai didelio šou galbūt ir nereikia. Jis turi stiprią ir gerą komandą, todėl neabejoju, kad kartu jie kažką sugalvos, kaip priversti žiūrovą atkreipti dėmesį ir pasiklausyti dainos“, - tikino L.Adomaitis.

Prisiminęs savo dalyvavimą „Eurovizijoje“, dainininkas tikino, jog norit užimti aukštą vietą konkurse, žūt būt reikia išsiskirti iš kitų konkursantų. „Reikia padaryti tai, ko dar niekas nėra daręs. Man teko stebėti Rusijos atranką į „Euroviziją“. Kai laimėjo tos bobutės, žmonės salėje atsistojo. Jie pasižiūrėjo į tą pasirodymą su humoru ir savotiška pagarba senajai kartai. Rusija daro tai, ko dar niekas nematė, todėl esu tikras, kad ją dar ilgai atsimins ir kalbės apie tą pasirodymą“, - svarstė L.Adomaitis.

Vis dėlto prognozuoti, kaip D.Montvydui pasiseks šių metų konkurse, L.Adomaitis nesiryžo. „Visąlaik sergu už savus, todėl kaskart, kai krepšininkas meta tritaškį, tikiu, kad jis pataikys“, – sakė atlikėjas. 

Svarstydamas, ko palinkėtų D.Montvydui pasirodant „Eurovizijos“ konkurse, L.Adomaitis teigė, jog svarbiausia jam yra išlikti savimi. „Palinkėčiau jam konkurse padainuoti taip atsipūtusiam, kaip pasirodė nacionalinės atrankos pusfinalyje. Tada jis man paliko didelį įspūdį – sudainavo pasitikėdamas savimi, švariai, gražiai ir tvarkingai. Svarbiausia, kad baimė ir jaudulys nepradėtų kišti pagalių į ratus“, - linkėjo L.Adomaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius