Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lolita Zero apie savo įvaizdį: „Esi blogas tėvas, jei nemoki to paaiškinti vaikams“

Akivaizdu šiais metais viena – „Eurovizijos“ nacionalinėse atrankose savo įvaizdžiu Lolita Zero ne tik prikausto prie ekranų, bet ir kelia įvairias diskusijas. Muzikos apdovanojimuose po drąsiu kostiumu pasislėpęs aktorius Gytis Ivanauskas atskleidė, ką mano apie jo pasirodymu pasipiktinančius tėvus ir komisijos kritiką.
Lolita Zero
Lolita Zero / Teodoro Biliūno nuotr.

Vos ant raudono kilimo žengė Lolita Zero, fotografų blykstės akimirksniu nusisuko į šį personažą. Akivaizdu, pasipuošusi „Swarovski“ kristalais, akį rėžiančiu makiažu ir trisdešimties centimetrų platformos aukštakulniais ji akimirksniu bene visų M.A.M.A svečių mintyse gavo ekstravagantiškiausio įvaizdžio titulą.

Apdovanojimuose Lolita pasirodė ne viena – šalia jos už nugaros šmėžavę keturi lateksiniais sidabro spalvos kostiumais pasipuošę šokėjai bei atlikėjai išpildė „Eurovizijos“ nacionalinių atrankų dalyvės pasirodymą ant raudono kilimo.

Teodoras Biliūnas/BNS/Lolita Zero
Teodoras Biliūnas/BNS/Lolita Zero

15min kalbintas už Lolitos Zero kostiumo pasislėpęs aktorius Gytis Ivanauskas teigė galėjęs apsirengti kur kas paprasčiau, tačiau yra perfekcionistas, todėl visur ieško tobulumo. Tai lėmė, anot jo, ir idealiai atrodančios Lolitos aprangą.

„Dabar turėčiau eiti ir atsisėsti prie staliuko, vėliau teiksiu nominaciją, taigi, vėl atsistosiu ir bijau, kad viskas gali plyšti. Ne dėl to, kad prastai susiūta, bet labai aptempta“, – juokėsi G.Ivanauskas.

Paklaustas, kiek kainavo toks „Swarovski“ kristalais puoštas kostiumas, aktorius teigė, kad visus nuopelnus už įvaizdį turėtų prisiimti Robertas Kalinkinas. Tik jis vienas ir težino, kokia suma viskas įkainota.

„Gi čia yra 70 metrų svarovskių grandinėlė. Norėjome dėti 100, bet nebuvo Lietuvoje. Tai tikri svarovskiai, bet jų kainos nežinau, finansais pats neužsiimu, ties tuo dirba prodiuseriai, aš atsakingas už buvimą scenoje ir numerio kokybės tobulinimą“, – sakė aktorius.

Teodoras Biliūnas/BNS/M.A.M.A. apdovanojimai
Teodoras Biliūnas/BNS/M.A.M.A. apdovanojimai

Tiesa, dėl įvaizdžio priekaištų „Eurovizijos“ nacionalinėse atrankose neturėjo ir komisija, tačiau kiritikos gavo Lolitos Zero daina. Buvo sakyta, kad ji skirta ne „Eurovizijos“ scenai, o elektromuzikos vakarėliui.

„Atsižvelgėme į pastabas, patekę į finalą parodysime jau patobulintą dainą. Joje atsirado viena bendra kartojama eilutė, kuri skamba kaip priedainis, tam tikra prasme tai bus priedainis. Mūsų muzikinis kūrinys ėjo tolygiai, dabar viskas auga į viršų su dar aiškesne žinute, ką norime pasakyti žiūrovui“, – 15min apie dainos pakeitimus pasakojo G.Ivanauskas.

Eidamas į „Eurovizijos“ konkursą su Lolitos Zero įvaizdžiu, Gytis teigė žinojęs ir tai, jog kritikos sulauks ir iš televizijos žiūrovų.

„Bus tokių žmonių, kurie rėks prie televizoriaus ekranų, kaip tokį pasirodymą vaikams paaiškinti, bet jei nemokate vaikams paaiškinti, kas yra scena, tai ne mano problema“, – reportaže, rodytame trečiosios nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos metu, teigė G.Ivanauskas.

Savo žodžių jis nepakeitė ir kalbėdamas su 15min. Žinomas vyras teigė: „Tada tu esi labai blogas tėvas ir labai bloga mama, jei nemoki paaiškinti to savo vaikams.“

VIDEO: Akimirkos iš M.A.M.A. raudonojo kilimo: atlikėjai mojuoja palaikymą LGBT+ bendruomenei reiškiančiomis vėliavomis
VIDEO: Iškiliausių žvaigždžių komentarai ant M.A.M.A. raudojojo kilimo: kokios muzikos klausosi jie patys?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius