-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

MEANDI į „Eurovizijos“ finalo sceną lips sergantis

Sunkios pasiruošimo savaitės, jaudulys, daugybė interviu ir nemažas tempas. Tai išgyveno visi „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dalyviai, nuovargis atsiliepė ir neabejotinai vieno ryškiausių atrankos dalyvio MEANDI sveikatai. Į finalą jis atvyko jau kelias dienas sergantis.

Visas „Eurovizijos“ naujienas rasite ČIA

Į „Eurovizijos“ atrankas šiemet žengęs Saulius Šemiotas nebuvo tikras, kaip į jo pasirodymą reaguos lietuviška publika – šioje scenoje nieko panašaus dar neteko girdėti. Tačiau ir jo paties nuostabai, atlikėjas keliauja į finalą, jau turi etiketę, kaip šių metų atradimas, o ir savo spalvingu numeriu kaskart kelia žiūrovų šypseną.

Vis dėlto pasiruošimą finalui aptemdė sveikatos problemos. Į jį MEANDI atvyko sergantis, jau kelias dienas jis turi temperatūros. Tai galima buvo suprasti vos tik atlikėjui atvykus į Kauno „Žalgirio“ areną, kur šeštadienio vakarą vyks didysis „Eurovizijos“ finalas.

„Tiesą sakant, jaučiuosi labai blogai. Turiu temperatūros, bet tikiuosi, kad pavyks su viskuo susitvarkyti“, – po generalinės repeticijos žurnalistams atskleidė atlikėjas.

Užkulisių nuotraukos – galerijoje:

Pajuokauta, kad atlikėjas serga koronavirusu, todėl reikės izoliuoti visą areną. Vis dėlto finalininkas netrukus pridūrė, kad tai greičiausiai paprastas peršalimas, kurį nulėmė pervargimas.

„Labai varginanti savaitė buvo. Daug streso, jaudulio, interviu“, – pripažino jis.

Ir nors sveikatos problemos nuotaiką aptemdė, atlikėjas tiki savo galiomis, ir pabrėžia, kad šiuo momentu jam svarbiausia ne pergalė, o galimybė prisistatyti Lietuvai.

Visą jo pokalbį išgirsite vaizdo įraše:

VIDEO: MEANDI pripažino stipriai apsirgęs: „Tikiuosi, kad ne koronavirusas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius