Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika ir Vaidas atrakcionų parke Vienoje pramogavo su Latvijos ir Airijos atstovėmis „Eurovizijoje“

Antradienį Vienoje skambės pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis, tačiau Lietuvos atstovams Vaidui Baumilai ir Monikai Linkytei ši diena – laisva. Todėl duetas nusprendė pasilinksminti: apsilankė Vienos atrakcionų parke. Čia lietuviai susitiko su Latvijos atstove konkurse Aminata ir Airijos atstove Molly Sterling.
Monika Linkytė ir Vaidas Baumila linksminosi atrakcionų parke
Monika Linkytė ir Vaidas Baumila linksminosi atrakcionų parke / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Prieš išvykdami į atrakcionų parką Vaidas ir Monika susitiko su Vienoje gyvenančiais lietuviais. O po to išvyko į atrakcionų parką, kur nusprendė popietę praleisti besilinksminant su būsimomis varžovėmis – taip pat antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje dainuosiančiomis aire Molly Sterling ir latve Aminata. 

Atrakcionų parke lietuvių duetas, o taip pat ir keturi pritariantieji vokalistai, praleido valandą. Per tą laiką spėjo nuveikti nei daug, nei mažai: pavažinėjo elektrinėmis mašinėlėmis ir mėtė kamuoliukus į skardines – varžėsi, kas skardinių numuš daugiausia. 

VIDEO: Monika Linkytė ir Vaidas Baumila linksminosi Vienos atrakcionų parke

Nors antrame „Eurovizijos“ pusfinalyje visi Lietuvos, Latvijos ir Airijos atstovai „Eurovizijoje“ ir susikaus, tačiau antradienį jie bendravo draugiškai. Monika netruko į atrakcionus patraukti kartu su latve Aminata, o Vaidas tučtuojau įsivėlė į diskusiją su aire Molly. 

„Mes su latve jau iš anksčiau pažįstamos. Kažkada prieš daug metų mes dalyvavome viename dainų konkurse. Ji tą konkursą laimėjo“, - sakė M.Linkytė. Taigi antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis bus puiki galimybė sąskaitoms suvesti. 

Kol Monika draugavo su Aminata, Vaidas nesiliovė šypsotis Airijos atstovei. Su merginomis konkurse nepaliaujantis flirtuoti atlikėjas nesyk privertė nusišypsoti ir Molly. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila linksminosi atrakcionų parke
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila linksminosi atrakcionų parke

Galiausiai dainininkai nutarė išsiaiškinti santykius mėtydami kamuoliukus į skardines – stengėsi jų numušti kuo daugiau. Varžybos neleido dainininkams pamiršti, kad „Eurovizijoje“ draugystė – ne svarbiausias dalykas... Visgi šioje rungtyje lietuvių duetui pasisekė prasčiau – daugiausia skardinių numušė Aminata, o Vaidas, Monika ir Molly džiaugėsi antrąja vieta. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila linksminosi atrakcionų parke
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila linksminosi atrakcionų parke

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius