Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje debiutuojančio Gabrieliaus Vagelio koziris – paprastumas

Nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai paskelbus startą lietuvaičiai pamažu įsivažiuoja į naująjį „Eurovizijos“ maratoną. Kur kas greičau už žiūrovus konkurso karštligę pajautė atrankoje dalyvaujantys atlikėjai. Šie jau kuria savo pasirodymų planus ir strategijas – vieni žiūrovus „ims“ audringais ritmais, kiti stebins netikėtumais pasirodymo metu, o štai Gabrielius Vagelis liaudį papirkinės paprastumu.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vaikinas 15min.lt pripažino, kad dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje jį pastumėjo kartu dirbanti komanda – pats LNK televizijos projekte „Lietuvos balsas“ išgarsėjęs dainininkas pradžioje į atrankos sceną lipti visai nenorėjo. „Mane paskatino žmonės, su kuriais dirbu. Pradžioje jie viską sugalvojo – aš tik vėliau užsikrečiau noru“, – atvirauja kartu su Šarūno Kirdeikio vadovaujama „Show Makers Akademija“ bendradarbiaujantis G.Vagelis.

Nors „Eurovizijos“ atrankos jau visai ant nosies, pasiruošimo darbų G.Vagelio dienotvarkėje vis dar pilna – juk dar net nenuspręsta, kaip atlikėjas dainuos scenoje. „Vis dar nežinau, dainuosiu lietuviškai ar angliškai. Paruošėme du dainos variantus – angliškąjį „Sacrifice“ ir lietuvišką „Paaukoti tau“. Su komanda dar nekalbėjome, kurią versiją dainuoti, tačiau tikrai pasitarsime“, – 15min.lt pasakojo dainininkas.

Atkreipus dėmesį, jog paprastai atrankose debiutuojantiems atlikėjams nelabai pasiseka, G.Vagelis prabyla apie nuosavus šansus sublizgėti – tokių, sako, yra, bet į pergalę nepretenduoja – vietą užleidžia patyrusiems. „Savo šansus vertinu neblogai. Kadangi debiutuoju, tai gal ir nenugalėsiu nacionalinėje atrankoje, tačiau tikiuosi gerų rezultatų. Juk yra patyrusių žmonių, kurie dalyvauja – manau, jie turi didesnes galimybes. Bet kokiu atveju, dalyvauti yra smagu, o jei man nepavyks, visada bus kitas kartas“, – sako G.Vagelis.

Metai iš metų vis kandesnės projekto komisijos dainininkas nebijo – nežino nei kas jį vertins, nei ko tikėtis.

15min.lt pastebėjus, jog daugelis atrankoje ir pačiame konkurse siekia nustebinti žiūrovą, o ne užburti vokalu, G.Vagelis tikina ir pats ketinąs nustebinti. Tiesa, kiek kitaip nei daugelis. „Stebinti ketinu vokalu ir daina – tikiuosi, kad kiekvienas žiūrovas manyje kažką suras. Tikiu, kad nustebinsiu juos savo paprastumu“, – viliasi dainininkas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius