Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje laimę vėl mėginsianti Monika Linkytė: „Kas nerizikuoja, tas negeria šampano“

Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka jau šeštadienį paskelbs naują startą – šių metų „Eurovizijos“ sezonas bus atidarytas pirmuoju iš dviejų pristatomųjų atrankos koncertų, kurio metu vienas po kito į sceną lips naujosios atrankos dalyviai. Antrus metus iš eilės laimę konkurse mėgins pernai antrąją vietą užėmusi ir Azerbaidžane vietą Donatui Montvydui užleidusi Monika Linkytė, besitikinti šįmet galų gale užkariauti žmonių širdis.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Plačiau apie pristatomajį „Eurovizijos“ koncertą, kurį žiūrovai išvys jau šeštadienį per LTV televiziją, 15min.lt jau rašė.

Šių metų eurovizinę M.Linkytės dainą merginai parašė kolega Sasha Song – dainininkė tiki, kad šis atlikėjas puikiai išmano eurovizinius reikalus ir gali tapti jos koziriu. „Tikiuosi, kad man pavyks perteikti klausytojams jo kūrinį. Galbūt žmonės patikės mano daina, nes Sasha Song jau buvo „Eurovizijoje“ – stovėjo toje scenoje ir žino, ko reikia. Jis stengėsi sukurti tokią dainą, kuri ne tik patiktų žmonėms, bet ir atitiktų kriterijus“, – 15min.lt sako M.Linkytė.

Tačiau nors „Eurovizijos“ atrankos jau visai ant nosies, pasiruošusi dainininkė anaiptol nesijaučia – dar daug darbų reikia nudirbti prieš lipant į sceną. „Šiuo metu dar neturime aiškios dainos vizijos – esame paruošę ir greitą, ir lėtą eurovizinio kūrinio versiją, tačiau dar neapsisprendėme, kurią atlikti“, – nuo pradžių pradeda atlikėja. Tačiau nesijaudina: „Manau, kad bus kaip visada – paskutinę naktį priimti sprendimai ir pasiruošimas bus pats geriausias, kokio galima tikėtis“, – juokiasi M.Linkytė.

Apie pergalę nekalba

15min.lt priminus M.Linkytei jos prodiuserio Martyno Tylos pernai ištartus žodžius „šįmet Montvydas, kitąmet – Linkytė“, nuskambėjusius iškart po D.Montvydo pergalės nacionalinėje atrankoje, dainininkė kikena. „Jis tikrai taip sakė? Negirdėjau“, – šypsosi mergina ir nė neketina kalbėti apie pergalę.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Koncerto akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Koncerto akimirka

„Nemėgstu kalbėti apie laimėjimą kai neturiu jo rankoje – svarstysi ir iš tuščio į kiaurą pilstyti, laimėsi ar ne, yra bergždžias reikalas. Manau, kad mano didžiausias darbas yra gerai padainuoti ir puikiai atrodyti scenoje, perteikti jausmus, kuriuos patiriu dainuodama dainą. Jei tai sužavės žmones, vadinasi, to gana“, – tikina atlikėja.

Kalbėdama apie ją jau lapkričio mėnesį vertinsiančius komisijos narius M.Linkytė vėlei išlieka subtili – nors pernai specialistai dainininkę gyrė, kad gražių žodžių negailės ir šįmet dainininkė nėra tikra. „Kas nerizikuoja, tas negeria šampano. Niekada nežinai, ar tave supeiks, tačiau jei tiki savimi ir moki įtikinti kitus, supeiktas nebūsi“, – svarsto M.Linkytė.

Kaip stebinti nežino

15min.lt priminus dainininkei apie pernai smarkiai žadėtą, tačiau taip į sceną ir neatneštą tortą, iš kurio M.Linkytė pasirodymo metu neva turėjo iššokti, mergina vėlei prapliūpsta juokais. „Šiais metais atsinešiu tą patį tortą“, – juokiasi ji ir priduria: „Nebežinau, kaip stebinti žmones – pernai net ir tortas nebūtų padėjęs“.

Šiais metais konkurso žiūrovų laukia net penki „Eurovizijos“ atrankos turai, juos transliuoti LTV ims jau lapkričio mėnesį. Geriausi atrankų metu nuskambėję kūriniai rungsis dviejų atrankos pusfinalių metu, o jau gruodžio mėnesį žiūrovų laukia įspūdingas „Eurovizijos“ atrankos finalas – jo metu paaiškės, kuris dainininkas šįmet mėgins apginti šalies garbę.

Lietuvos atstovą „Eurovizijoje“ rinks ir televizijos žiūrovai, ir specialiai suburta komisija, apsispresti padės konsultantų komanda.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius