Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuimta viena Norvegijos atstovų „Subwoolfer“ kaukė: po ja – garsus dainininkas

Šių metų „Eurovizijoje“ Norvegiją atstovavę geltoni vilkai „Subwoolfer“ užminė mįslę – kas jie yra iš tikrųjų. Jų veidus išdrįso paviešinti antrą vietą konkurse užėmęs Jungtinės Karalystės atstovas Samas Ryderis.
Norvegijos atstovai „Subwoolfer“
Norvegijos atstovai „Subwoolfer“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai, kas slepiasi po vieno iš Norvegijos atstovo kauke, „Eurovizijos“ žvaigždė Samas Ryderis prakalbo tiesioginiame „Magic Radio“ eteryje. Jis teigė, kad vienas iš grupės „Subwoolfer“ geltonų vilkų – buvęs grupės A1 vokalistas Benas Adamsas.

Tiesa, „Eurovizijos“ konkurso gerbėjai jau kurį laiką, kalbėdami apie Norvegijos pasirodymą, spėliojo, ar tik vienas iš po vilko kauke besislepiančių vilkų nebus legendinis atlikėjas. Jungtinės Karalystės atstovas konkurse netruko šias spėliones patvirtinti.

S.Ryderis teigė pats matęs B.Adamsą konkurso užkulisiuose, kai jis vaišinosi ant švediško stalo buvusiais užkandžiais.

„Pamačiau, kaip Benas nuo stalo ėmė kruasaną. Tada sušukau: „Ei, ką tu čia veiki?“ Ta istorija labai intriguojanti“, – pasakojo S.Ryderis.

„Ko nors daugiau paklausti negalėjau – nenorėjau, kad jis suprastų, jog aš žinau, kas jis toks. Kai tekdavo kalbėtis su vaikinu vilko kauke, galvoje sukosi mintis: „Žinau, kad tu Benas iš A1, bet nesakysiu, kad žinau“, – sakė Jungtinės Karalystės atstovas.

Grupė A1 išgarsėjo 1999 metais, išleidusi debiutinį singlą „Be The First To Believe“. Jų muzika skambėjo nuo Jungtinės Karalystės iki JAV ir Azijos. 2001 metais grupė pelnė BRIT apdovanojimą Metų proveržio kategorijoje.

VIDEO: A1 - Be the First to Believe

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius