Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuspręsta dėl „Eurovizijos“ scenos Tel Avive: primins deimantą, sugrįžta LED ekranai

Prieš pat naujuosius atskleista dar daugiau gegužę Izraelyje, Tel Avive vyksiančios „Eurovizijos“ detalių. Nacionalinis Izraelio transliuotojas KAN paviešino nuotrauką, kurioje – dizainerio Floriano Wiederio suprojektuotas „Eurovizijos“ scenos maketas. Iš jo ir kitų paskelbtų dokumentų matyti, kad į didžiojo konkurso sceną po metų pertraukos sugrįžta LED ekranai.
„Eurovizijos“ scena Izraelyje
„Eurovizijos“ scena Izraelyje / KAN Eurovision Israel nuotr.

Kaip pranešama puslapyje eurovisionworld.com, F.Wiederis „Eurovizijos“ scenos dizainą kuria jau šeštąjį kartą. Jo dizainai taip pat papuošė pernykštę Lisabonos, 2017-ųjų Kijevo, 2015-ųjų Vienos, 2012-ųjų Baku ir 2011-ųjų Diuseldorfo scenas.

F.Wiederis – vienas žymiausių televizijos scenų dizainerių, dirbęs su tokiais projektais, kaip MTV apdovanojimai, „America‘s Got Talent“, taip pat kūrė scenos dizainus atlikėjų Beyonce, Jennifer Lopez koncertams.

KAN paviešintoje nuotraukoje matyti, kad šių metų scenos dizainą įkvėpė deimantai. Deimanto formos scenoje bus keturi podiumai su pakylomis ir laiptais, du tilteliai ir 300 trikampio formos LED ekranų. Dominuojančios spalvos – juoda ir rožinė.

2018 metais vykusioje „Eurovizijoje“ Lisabonoje buvo atsisakyta LED ekranų, tačiau šiais metais jų bus itin daug – žadama, kad scenoje bus pakabinta net apie 900 kvadratinių metrų LED konstrukcijų.

Taip pat pranešama, kad šių metų „Eurovizijos“ arenoje tilps mažiausiai 7,5 tūkst. žiūrovų, taip pat bus skirta stovimos vietos konkurso fanams, įsigijusiems specialius fanų zonos bilietus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius