Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pankų tėvas Nėrius Pečiūra į „Euroviziją“ eina dėl moters, tikslu laiko vedybas

Pankų tėvo etiketę ant kaktos besinešiojantis, dažnai „atsuktuvu“ pavadinamas muzikantas Nėrius Pečiūra į lietuvišką sceną grįžta su trenksmu ir perdėm netikėtai – kartu su penkiomis dainuojančiomis manekenėmis ir projektui vadovaujančia Daina Bilevičiūtė atlikėjas jau kitą mėnesį pasirodys nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Tiesa, rimtai apie konkursą dainininkui kalbėti neišeina.
Nėrius Pečiūra dainos „Vandenynai“ vaizdo klipe
Nėrius Pečiūra dainos „Vandenynai“ vaizdo klipe / Stop kadras iš Youtube.com

15min.lt jau rašė apie N.Pečiūros ir penkių manekenių dainos „Meluok, meluok“ vaizdo klipo filmavimą.

Savo ruožtu pats N.Pečiūra apie pasirodymą nacionalinėje atrankoje kalba mįslingai. Sako, atrankoje dalyvauja dėl merginos, o jeigu laimės – „ženysis“.

„Čia atsidūriau dėl meilės. Vasarą ėjau Vilniaus senamiestyje ir sutikau draugą su „džipu“. Sakė, turi greit nubėgt kažkur, negali mašinos rakinti, paprašė pasėdėt, pasaugot. Sėdžiu už vairo ir užkalbino mane blondinė – 25 metais jaunesnė. Pamelavau jai, kad čia mano mašina, ir gimė meilė. Aš ją myliu, bet tarp mūsų nieko nebuvo, todėl dėl jos turiu išgarsėti, laimėti „Euroviziją“, uždirbti milijoną. Tada ji bus mano“, – nežinia, iš anksto paruoštą, ar vietoj sugalvota, o gal iš tiesų tikrą istoriją 15min.lt rėžia N.Pečiūra.

Dainininkas patikino, kad paslaptingoji mylimoji – tikrai ne viena iš penkių kartu „Eurovizijoje“ dainuosiančių manekenių. „Tai visai kita mergina, kurią aš užkariausiu turtu ir šlove, o po to vesiu. „Eurovizija“, suprantat, bus kaip kraitis“, – toliau seka N.Pėčiūra.

„Euroviziją“ šturmuoti ekspankas ketina kūriniu „Kas gali pakeisti gyvenimą“. Dainuos atrankoje jis lietuviškai, nes priežasties dainuoti kitaip nemato, o savo kūrinį vadina „grynu pankroku“.

„Kiti iš tuštybės, iš neturėjimo ką veikti į atranką eina, o aš gi iš kilnaus tikslo – dėl moters. Čia nėra lygi kova, tikiu, kad komisija supras mane“, – savo pranašumus prieš konkurentus atrankoje dėsto N.Pečiūra.

Paklaustas, koks rezultatas atrankoje jį tenkintų, muzikantas it kirviu nukerta: „Vedybos“.

Šiais metais konkurso žiūrovų laukia net penki „Eurovizijos“ atrankos turai, juos transliuoti LTV ims jau lapkričio mėnesį. Geriausi atrankų metu nuskambėję kūriniai rungsis dviejų atrankos pusfinalių metu, o jau gruodžio mėnesį žiūrovų laukia įspūdingas „Eurovizijos“ atrankos finalas – jo metu paaiškės, kuris dainininkas šįmet mėgins apginti šalies garbę.

Lietuvos atstovą „Eurovizijoje“ rinks ir televizijos žiūrovai, ir specialiai suburta komisija, apsispręsti padės konsultantų komanda.

Išgirsti eurovizinę N.Pečiūros dainą galite vaizdo įraše, įvertinti – komentaruose. 

VIDEO: Nėrius Pečiūra "Kas gali pakeisti gyvenimą" (AUDIO)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius