Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Paola Hart pristato eurovizinę dainą „I'll Be Alright“: įvertinkite

Jau šį šeštadienį Paolos Hart gerbėjai ne tik išgirs, bet ir pamatys atlikėją didžiojoje scenoje. Ji atliks kūrinį „I'll Be Alright“, kurio studijinę versiją dainininkė pristato jau dabar.
Paola Hart
Paola Hart / Irmos Tumalovičiūtės nuotr.

Atlikėja per pastaruosius metus savo gerbėjams pristatė net 3 dainas ir 2 video klipus, o kūrinys „I‘ll Be Alright“, anot jos, yra itin svarbus jai pačiai dėl netikėtai gyvenimą sukrėtusios žinios: „Planavau į Lietuvą atvykti dar prieš nacionalinės „Eurovizijos“ atranką ir visą savo laiką skirti pasiruošimui bei naujų dainų albumui įrašymui, tačiau Tu planuoji, o Dievo sumanymai, kaip visuomet, nenuspėjami. Neseniai mirė man artimas žmogus, todėl teko atsisakyti įrašų ir gerokai sutrumpinti pasirengimo konkursui laiką“, – pasakoja Paola Hart.

Pasak jos, nėra vienareikšmiškos dainos „I‘ll Be Alright“ žinutės, nes viskas priklauso nuo gyvenimo etapo. Ji teigia, kad netikėti įvykiai ir patirtys verčia iš naujo pažiūrėti ir suvokti dainos prasmę.

VIDEO: Paola Hart - I'll Be Alright (Eurovision Song Contest Lithuania) 2019

„Tai yra normalu, nes meną mes kiekvienas interpretuojame asmeniškai, atsižvelgiant į savo patirtis. Daina yra apie kiekvieną iš mūsų: apie žmogų, kuris tiki meile ir nebijo dėl jos kovoti, nes tik laikui bėgant supranti, kad sugriauti yra kur kas lengviau, nei kurti. Visus iki vieno skatinu kurti ir kovoti už tai, kas šalia mūsų ir kas brangiausia“, – pasakoja Paulina.

Irmos Tumalovičiūtės nuotr./Paola Hart
Irmos Tumalovičiūtės nuotr./Paola Hart

Dainininkė teigia davusi sau Naujametinį pažadą drąsiau imtis naujų idėjų bei sumanymų, tad esanti laiminga dalyvaudama nacionaliniame „Eurovizijos“ dainų konkurse su savo kūrybos daina. „Mane apėmęs neapsakomas jausmas. Tiek man, tiek mano komandai tai yra nuostabi patirtis, susidedanti iš daugelio elementų: manęs, dainos, charizmos, pasirodymo, apšvietimo, vizualizacijų, kostiumų, grimo, kamerų pozicijos, vokalistų, šokių, šukuosenų, skaudančių raumenų, pavargusių balso stygų, emocijų, žmonių ir visos Lietuvos“, – šypsosi atlikėja.

Paola Hart teigia esanti be galo dėkinga visai kartu su ja dirbančiai ir palaikančiai komandai. Rengiantis pasirodymui dainininkei padėjo žinomas dizaineris Marius Vepšta bei choreografė Agnietė Lisičkinaitė.

Jau šį šeštadienį TV žiūrovai pamatys sausio 9 d. vykusios nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos filmavimo įrašą. Paola Hart atrankoje pasirodė penkta, o komisijos nariai, įvertinę atlikėjos pasirodymą, skyrė 8 balus. Pati dainininkė konkursą stebės artimų draugų rate, Škotijoje bei ruošis ne tik artėjantiems egzaminams, tačiau ir įrašams gimtinėje.

Ievos Rakauskaitės nuotr./Paolos Hart pasirodymas „Eurovizijoje“
Ievos Rakauskaitės nuotr./Paolos Hart pasirodymas „Eurovizijoje“

Paola Hart (Paulina Paulauskaitė) 2017-aisiais iškovojo trečiąją vietą konkurse „X faktorius“ ir buvo tituluota kaip viena balsingiausių atlikėjų projekte. Taip pat tais pačiais metais ji įsitvirtino geriausiųjų atlikėjų penketuke ir pelnė diplomatės vardą konkurse „Slavianskij Bazar“. Šiuo metu atlikėja studijuoja Karališkoje Škotijos konservatorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius