Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Eurovizijos“ finalo garsenybės linksminosi naktiniame klube

Pasibaigus nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai jos finalą vėlyvą šeštadienio vakarą vainikavo audringos dūzgės naktiniame klube. Kartu su atrankos rengėjais, dalyviais bei gerbėjais šėlo ir šių metų Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“: pergalę išplėšę Vaidas Baumila ir Monika Linkytė.
Vakarėlio akimirka
Vakarėlio akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

 

Apie „Eurovizijos“ atrankos finalą skaitykite čia. Jo metu paaiškėjo, kad šįmet „Eurovizijos“ konkurse, kuris jau gegužę skambės Austrijos sostinėje Vienoje, Lietuvai atstovaus Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės duetas. Kartu atlikėjai dainuos kantri stiliaus dainą „This Time“.

Iki finalo atrankoje atskirai dalyvavę ir asmeniškai už save kovoję atlikėjai jėgas suvienyti ir duetu pasirodyti nusprendė tik atėjus atrankos finalui. Sprendimas pasiteisino: atlikėjai nurungė vienintelę varžovę Viliją Pilibaitytę-Mią, kuri ir pernykštėje atrankoje liko antra. Dainininkė mano, kad įtakos rezultatui galėjo turėti galimai blokuoti žiūrovų balsai.

„Eurovizijos“ atrankoje pasiekus atomazgą – išsiaiškinus nugalėtojus – konkurso rengėjai, dalyviai, gerbėjai ir patys nugalėtojai pasuko Vilniaus centre esančio naktinio klubo „Mojo Lounge“ link. Čia surengtos audringos finalinės transliacijos dūzgės.  

Jose šėlo ir nugalėtojai – Vaidas ir Monika, ir pralaimėjusi Mia su sužadėtiniu Nerijumi Antanavičiumi, ir kiti: prodiuseris Martynas Tyla, šou vedėja Simona Nainė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Dainė Baumilė, Donatas Baumila bei dar daugiau žinomų veidų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius