Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portugalijos atstovas „Eurovizijoje“ – apie neįprastą sceninį vardą ir darbą sekso žaislų parduotuvėje

Šiemet Portugalijai atstovaujančio Conano Osirio nepastebėti neįmanoma – ryškių bruožų atlikėjas ne tik scenoje, bet ir realybėje akį traukia išskirtiniu stiliumi, kurį neretai papildo masyvūs papuošalai. Taip pat labai tikėtina, kad jo rankose išvysite ledų porciją – jiems, kaip ir daugumai saldumynų, atlikėjas neturi jokio atsparumo. Tad nieko keisto, kad 2018-aisiais išleistas albumas „Adoro bolos“ reiškia „Dievinu pyragus“. Apie jo kitas didžiules aistras ir neseniai mestą darbą sekso žaislų parduotuvėje žiūrėkite vaizdo įraše.
Conanas Osiris
Conanas Osiris / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Conanas Osíris pergalę nacionalinėse atrankose iškovojo su kūriniu „Telemóveis“, o jo pasirodymą didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje žiūrovai išvydo pirmajame pusfinalyje gegužės 14-ą dieną. Deja, bet atlikėjui patekti į kitą etapą nepavyko.

Tikrasis atlikėjo vardas yra Tiago Miranda, o savo sceninį vardą portugalas sugalvojo įkvėptas kelių kultūrų. Conanas labai žavisi Japonija, tad pirmasis vardas gimė iš mėgstamo serialo „Future Boy Conan“. O Osíris pagal egiptiečių mitologiją – Ozyris yra mirties, pomirtinio pasaulio ir derlingumo dievas, pirmasis visos žmonijos karalius.

Kitas įdomus faktas apie atlikėją – jis yra muzikos savamokslis. „Kadangi mano tėvai neturi nieko bendro su muzika, aš ją atradau dar būdamas visai mažas. Žaisdamas, pavyzdžiui, su žaisliniu elektriniu pianinu, kompiuteriniais žaidimais, manau, tai nulėmė, kad aš linkau būtent prie elektroninės muzikos.

Žiūrėkite pokalbį su Portugalijos atstovu Conanu Osiriu:

VIDEO: Tik 15min: Portugalijos atstovas „Eurovizijoje“ – apie neįprastą sceninį vardą ir darbą sekso žaislų parduotuvėje

Bet tuo pačiu metu aš labai žaviuosi ir kitais instrumentais, tačiau ilgą laiką man buvo labai sunku, nes aš nemokėjau jais groti. Net ir dabar aš pats negaliu sugroti savo paties sukurtų melodijų“, – kalbėdamas su 15min pasakoja atlikėjas. Tiesa, „Eurovizijoje“ skambėsianti „Telemóveis“ taip pat yra parašyta Conano.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Conanas Osiris
Luko Balandžio / 15min nuotr./Conanas Osiris

Muzika jam – tai būdas kalbėti, reikšti mintis. „Neretai per muziką aš kalbu apie tai, ko niekada negalėčiau pasakyti paprasto pokalbio metu. Muzika man padeda užpildyti visas komunikacijos sritis“, – sako Conanas.

Atlikėjas jau yra išleidęs du albumus – „Musica Normal“ pasirodė 2016-aisiais, antrasis – „Adoro bolos“ – buvo išleistas prieš metus. Vis dėlto Conanas televizijoje debiutavo tik praėjusiais metais, todėl jo kūrybos gerbėjams sprendimas dalyvauti „Eurovizijoje“ atrodė neįprastas. Vis dėlto atlikėjas atkerta, kad šiame konkurse reikėtų atsisakyti išankstinių etikečių, nes išbandyti didžiąją sceną yra nuostabi patirtis kiekvienam muzikantui.

„Aš turiu savų priežasčių, kodėl čia dalyvauju, tačiau apie tai nemąsčiau iki tol, kol patekau į nacionalinės atrankos pusfinalius. Kai laimėjau, buvau tikrai labai sutrikęs, nes svarsčiau, ką tai reiškia. Apie tai galvoju kiekvieną dieną, – sako Conanas. – Mano žinia yra labai paprasta – mes turime gerbti vienas kitą, savo pasirinkimus, norus ir nebūti vieni kitiems toksiški.“

Tiesa, nors dabar atlikėjas pripažįsta savo gyvenimo be muzikos neįsivaizduojantis, dar visai neseniai atlikėjas dirbo sekso prekių parduotuvėje „ContraNatura“. Čia Conanas praleido šešerius metus ir iš darbo išėjo tik pernai. Ir pripažįsta – darbas sekso prekių parduotuvėje buvo puiki patirtis.

Visą pokalbį su Conanu apie jo išskirtinį stilių ir palinkėjimą Jurijui išvysite vaizdo įraše.

VIDEO: Conan Osiris - Telemóveis - Portugal

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius