Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzija. Patricia Kaas: „Eurovizija – kičas, bet aš joje dalyvausiu!“

Eurovizijos dalyviai iš 42 šalių, ko gero, sunerimę: kad tik jų neužgožtų Prancūzijos atstovė – superžvaigždė Patricia Kaas.
Patricia Kaas
Patricia Kaas / Organizatorių nuotr.

Šios dainininkės nerinko jokios komisijos nei žiūrovai, o ji savo ruožtu niekam nedėkojo. Atvirkščiai, Prancūzijos delegacija iš džiaugsmo trynė rankas ir dėkojo žvaigždei, kad ši apsisprendė atstovauti šaliai Eurovizijoje.

„Pradžioje nenorėjau to daryti. Laikiausi nuomonės, kad į Euroviziją eina tie, kas pradeda savo muzikinę karjerą. Dabar aš jaudinuosi: juk reprezentuosiu savo šalį. Užsienyje „Eurovizija“ neįtikėtinai populiari, nors Prancūzijoje kai kas ją ir vadina kiču“, - Prancūzijos laikraščiui „Daily Nord“ sakė P. Kaas.

P. Kaas apie dalyvavimą Eurovizijoje užsiminė viename Prancūzijos televizijos pokalbių šou sausio pabaigoje, o vėliau tai patvirtino jos agentai ir nacionalinė televizija.

Žymi dainininkė Europos dainų konkurse atliks dainą „S'il fallait le faire“ iš savo naujojo albumo „Kabaret“.

 

VIDEO: Patricia Kaas sings "Et s'il fallait le faire" LIVE.

„Labai didžiuojamės, kad Prancūzija turi tokią garsią ir talentingą dainininkę. Tai pirmas kartas, kai labai žymi žvaigždė sutiko dalyvauti Eurovizijoje dėl Prancūzijos, kaip žymūs dainininkai Rusijoje ar Ukrainoje dalyvauja dėl savo šalių.

Ačiū šiai puikiai asmenybei, ačiū jos balsui ir talentui. Patricia Kaas – žymiausia Prancūzijos dainininkė, kultūros ambasadorė ir dar daugiau – tai įrodo 16 milijonų parduotų jos albumų visame pasaulyje“, - taip džiaugiasi Prancūzijos nacionalinė televizija, išplatinusi oficialų pareiškimą.

Atakuojama Prancūzijos bulvarinės spaudos Patricia Kaas yra įvardijusi ir dar vieną priežastį, dėl ko dalyvauja „Eurovizijoje“, be to, kad myli savo šalį: kad pareklamuotų savo naująjį albumą.

43-ejų aktorė, dainininkė ir aktorė P. Kaas – viena sėkmingiausių prancūziškai dainuojančių atlikėjų pasaulyje, nenusileidžianti legendinei Edithai Piaf. Klasikinės chanson stiliaus melodijos Patricijos  dainose romantiškai nuspalvinamos džiazo ir bliuzo tonais. Parduota daugiau nei 16 milijonų šios dainininkės įrašų visame pasaulyje.

P. Kaas savo albumą „Kabaret“ pristatys ir Lietuvoje - balandį jau ketvirtą kartą lankysis Vilniuje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius