Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš „Eurovizijos“ finalą susituokusios lesbietės iš Didžiosios Britanijos laukia šeimos pagausėjimo

Šeštadienį „Eurovizijos“ proga Kopenhagos senamiestyje vėl surengta puota: 18 porų tuokėsi masinėje vestuvių ceremonijoje, jų gretose – ir įsimylėję homoseksualai.
Ceremonijos akimirka
Lucy ir Natalie / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Masinių vestuvių ceremonija surengta miesto centre esančioje laivų prieplaukoje. „Eurovizijos“ proga šeštadienį čia susituokė 18 porų ne tik iš Danijos, bet ir kitų valstybių – Jungtinių Amerikos Valstijų, Didžiosios Britanijos. Tuokėsi ir keli homoseksualai – šeimas sukūrė gėjai ir lesbietės.

Žmonės.lt primena skaitytojams, kad homoseksualai jau dalyvavo trečiadienį surengtose masinėse vestuvėse Kopenhagos operos teatre.

Šįkart vestuvių taip pat būta ištaigingų: poros amžiną meilę prisiekinėjo prie kranto prisišvartavusiame laive, ištarę lemtingąjį „taip“ Kopenhagos kanalais plaukė iki pat „B&W Hallrene“ arenos, kur jau šeštadienio vakarą skambės „Eurovizijos“ dainų konkurso finalas.

Plaukdami laivu įsimylėjėliai grožėjosi Kopenhagos vaizdais, klausėsi gyvo garso muzikantų grupės. Po ekskursijos laivu poros grįžo į senamiestyje esančią prieplauką, kur buvo ištaigingai pasitikti: apmėtyti ryžiais, apdainuoti, sutikti aplodismentais.

VIDEO: Gėjaai iš JAV tuokėsi Kopenhagoje
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ceremonijos akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ceremonijos akimirka

Ketina įsivaikinti

Amžiną meilę šeštadienį Kopenhagoje prisiekė ir dvi lesbietės iš Didžiosios Britanijos – Natalie (35) ir Lucy (39). Iki vestuvių jos draugavo trejus metus, susipažino darbe – yra mokytojos. Susituokti Kopenhagoje nusprendė būtent dėl to, kad yra itin didelės „Eurovizijos“ gerbėjos. Nors Didžiojoje Britanijoje homoseksualų santuokos įregistruotos visai neseniai, vestuvės svetur moterims atrodė daug įdomesnė idėja.

„Norėjome santuoką įregistruoti kaip nors ypatingai. Abi esame didžiulės „Eurovizijos“ konkurso gerbėjos, taigi proga susituokti būtent per konkursą ir šventę atšvęsti gyvai žiūrint „Eurovizijos“ finalą pasirodė būtent tai, kas labiausiai mums tinka. Čia ir esame vos dviese. Na, neskaitant Nicko – mūsų draugas fotografuoja ceremoniją“, – Žmonės.lt paaiškino Natalie .

Moterys ceremonijoje baltų vestuvinių suknelių nevilkėjo – atsisakė, nes nepatinka. „Tai tiesiog ne mums. Pagalvojome, kad jei jau tuokiamės taip originaliai, tai ir atrodyti galime originaliai, o ne klasiškai. Tuokiamės tik vieną kartą ir tuo metu norime jaustis, būti savimi – nereikia apsimetinėti ir spraustis į drabužį, kuris tau ne prie širdies“, – sakė Natalie .

Ką tik ištekėjusios moterys su džiaugsmu pranešė jau laukiančios ir šeimos pagausėjimo: šiuo metu tvarkomi įvaikinimo dokumentai ir netrukus pora turės vaikelį. „Yra žmonių, kurie į visa tai žiūri kreivai. Tačiau didžioji dalis jų, o svarbiausia – artimieji, mus palaiko. Ir tiesą sakant, mums visai nesvarbu, ką sako kiti“, – šypsojose Natalie . 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ceremonijos akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ceremonijos akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius