Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Salvadoras Sobralis po širdies transplantacijos išleistas iš ligoninės: jau ruošiasi koncertams

2017-ųjų „Eurovizijos“ nugalėtojas Salvadoras Sobralis (28 m.) po sėkmingai atliktos širdies persodinimo operacijos jau išleistas iš ligoninės.
Salvadoras Sobralis
Salvadoras Sobralis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai buvo paskelbta dainininko „Facebook“ paskyroje – po sudėtingos operacijos Salvadoras Sobralis buvo stebimas medikų ir ligoninėje sveiko mėnesį.

„Su dideliu džiaugsmu pranešame, kad Salvadoras Sobralis vakar dienos popietę buvo išrašytas iš ligoninės. Dainininkas labai gerai ir be komplikacijų atsigavo po operacijos. Kaip įprasta tokiais atvejais, kurį laiką po transplantacijos reikia laikytis nurodymų vengti didelių susibūrimų. Dėkojame iš anksto už tai, kad gerbiate šią erdvę, kuri reikalauja fizinio atstumo. Prašome vengti apsikabinimų“, – tokia žinutė su padėka gerbėjams už linkėjimus bei šiltus žodžius penktadienį pasirodė Salvadoro Sobralio „Facebook“ paskyroje.

Beje, toje žinutėje taip pat buvo užsiminta ir apie tai, kad Salvadoras Sobralis jau gyvena mintimis apie būsimus koncertus: „Greitai turėsime naujienų apie (jo) sugrįžimą į sceną!“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Eurovizijos“ nugalėtojas, portugalas – Salvadoras Sobralis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Eurovizijos“ nugalėtojas, portugalas – Salvadoras Sobralis

15min primena, kad širdies persodinimo operacija Salvadorui Sobraliui buvo atlikta gruodžio 8-ąją Santa Cruzo ligoninėje Lisabonoje.

Salvadoras Sobralis pernai gegužę laimėjo Ukrainoje vykusį „Eurovizijos“ dainų konkursą. Dainą nugalėtoją „Amar Pelos Dois“ jam parašė sesuo Luisa Sobral – per finalą, kai buvo paskelbtas laimėtoju, Salvadoras ją atliko kartu su seserimi.

Rugsėjo pradžioje Salvadoras Sobralis pranešė, kad dėl sveikatos problemų stabdo savo muzikinę karjerą. Paskutinis jo koncertas įvyko rugsėjo 8-ąją, o po jo dainininkas atsidavė į medikų rankas. Kaip pats sakė, „metas patikėti savo kūną mokslui“ – visą tą laiką jis ligoninėje laukė širdies donoro.

Apie jo sveikatos problemas žinia pasklido dar jam dalyvaujant „Eurovizijos“ dainų konkurse. Kijeve atlikėjui teko praleisti repeticijas, nes gydytojai draudė tuo metu skristi į Ukrainą. Vis dėlto finale jis pasirodė ir užtikrintai laimėjo.

VIDEO: Salvador Sobral - Amar Pelos Dois (Portugal) LIVE at the 2017 Eurovision Song Contest

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius