Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Salvadoro Sobralio sesuo Luisa ramina jo gerbėjus: „Tikiu, kad jis pasveiks“

„Eurovizijos“ nugalėtojas Salvadoras Sobralis jau mėnesį laiko guli ligoninėje Lisabonoje, kur laukia širdies transplantacijos, tačiau jo vyresnioji sesuo Luisa Sobral ramina dainininko gerbėjus – jo sveikatos būklė stabili ir ji tiki, kad brolis visiškai pasveiks.
Salvadoras Sobralis su seserimi Luisa Sobral
Salvadoras Sobralis su seserimi Luisa Sobral / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kompozitorė Luisa Sobral, sukūrusi Salvadorui Sobraliui pergalę „Eurovizijoje“ išplėšusią dainą „Amar Pelos Dois“, apie savo brolį papasakojo Brazilijos televizijos laidoje „Fantástico“.

„Žinoma, tikiu, kad jis visiškai pasveiks, – užtikrintai kalbėjo Luisa Sobral. – Parašiau jam dar vieną dainą kitam jo albumui.“

Po pergalės „Eurovizijoje“ Salvadoras Sobralis išgarsėjo ne tik Europoje – jį „atrado“ ir labai pamėgo Brazilijos klausytojai.

Toje pačioje laidoje Luisa Sobral sakė, kad jos brolis nesijautė gerai dalyvaudamas „Eurovizijoje“ – jam visa konkurso atmosfera atrodė svetima.

„Jis ten nepritapo, konkursas neatitiko jo asmenybės – ten viskas išpūsta, pilna fejerverkų“, – nedaugžodžiavo Luisa Sobral.

Salvadoras Sobralis šiuo metu tebeguli Lisabonos ligoninėje, kur laukia širdies donoro, tačiau jau nebe intensyviosios terapijos, o kardiologijos skyriuje.

15min primena, kad Salvadoras Sobralis gegužę laimėje Ukrainoje vykusį „Eurovizijos“ dainų konkursą. Dainą nugalėtoją jam parašė sesuo Luisa Sobral – per finalą, kai buvo paskelbtas laimėtoju, Salvadoras ją atliko kartu su seserimi.

Rugsėjo pradžioje Salvadoras Sobralis pranešė, kad dėl sveikatos problemų stabdo savo muzikinę karjerą. Paskutinis jo koncertas įvyko rugsėjo 8-ąją, o po jo dainininkas atsidavė į medikų rankas. Kaip pats sakė, „metas patikėti savo kūną mokslui“.

Apie jo sveikatos problemas žinia pasklido dar jam dalyvaujant „Eurovizijos“ dainų konkurse. Kijeve atlikėjui teko praleisti repeticijas, nes gydytojai draudė tuo metu skristi į Ukrainą. Vis dėlto finale jis pasirodė ir užtikrintai laimėjo.

VIDEO: The winning performance of Salvador and Luísa Sobral from Portugal

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius