Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Son(g) iš „Eurovizijos“ grįžo su pasiūlymais (nuotraukos)

Pirmadienio rytą į Vilnių grįžo „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavęs Sasha Son(g). Apipiltas gėlių puokštėmis ir artimųjų bučiniais, dainininkas džiaugėsi savo pasirodymu konkurse ir teigė parsivežęs keletą pasiūlymų iš Rusijos.
Pirmadienio ryte Sasha Son(g) grįžo iš Maskvos.
Pirmadienio ryte Sasha Son(g) grįžo iš Maskvos. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Prieš 8 val. iš Maskvos atvykstančio traukinio, kuriuo grįžo Sasha Son(g), laukė ne tik dainininko šeima, bet ir gausus būrys žurnalistų. Pasitikti atlikėjo atėjo ir vaikų „Eurovizijos“ dalyvė Eglė Jurgaitytė. „Tu turėjai būti pirmas“, – Sashą Son(g) palaikė ji.

Nors „Eurovizijos“ finale Sasha Son(g) liko tarp paskutiniųjų, jis džiaugėsi konkurse sulauktu palaikymu. „Kai prie tavęs prieina konkurso vedėjai, kiti atlikėjai, spaudžia ranką ir sako, kad tu gerai dainuoji, tai suteikia pasitikėjimo“, – džiaugėsi Sasha Son(g).

„Jau skaičiau internete ir draugai pasakojo, kad Lietuvoje apie pasirodymą sulaukta daugiau gerų atsiliepimų nei blogų. Manau, jei nebūtų patikęs mano vokalas ar daina, žmonės tiesiog kaltintų mane“, – džiaugdamasis, kad taip nėra, sakė atlikėjas.

„Po pasirodymo keletas žmonių pasakė, kad šis konkursas tiesiog ne Sashai“, – teigė Sashos Son(g) prodiuseris Martynas Tyla. Jo tvirtinimu, jei konkurse nelaimėta pirmoji vieta, tada jau nebesvarbu, kelintas būsi, nes tai neturės jokios įtakos tolesnei karjerai ar šlovei. „Į „Euroviziją“ reikia važiuoti užsispyrus. Jeigu tu finale būsi antras, trečias ar 25-as, jokio skirtumo. Čia reikia būti pirmam“, – sakė M.Tyla.

Anot jo, jau iš pat pradžių buvo aišku, kad didžiausią tikimybę laimėti turi Norvegijos ir Azerbaidžano atstovai. „Šios šalys dar turi pakankamai pinigų, kad galėtų paruošti puikius pasirodymus“, – sakė M.Tyla. Jis labai apgailestavo, kad Lietuvos valdžia negali paremti savo atstovų.

Vis dėlto nei prodiuseris, nei Sasha Son(g) nenusivylė konkursu ir sakė užmezgę naudingų pažinčių. „Susipažinome su keletu įtakingų žmonių, gavome kūrybinių pasiūlymų. Dabar kokią savaitę ilsėsimės, o paskui susikontaktuosime ir aptarsime visas galimybes bendradarbiauti“, – konkretesnių planų neatskleidė dainininkas.

Paklaustas, ar kitais metais ketina vėl dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje, Sasha Son(g) šios galimybės neatmetė. „Kodėl gi ne, jei daina tiks. Juk tas pats graikas ar Kipro atstovė sėkmingai dalyvauja ne vieną kartą“, – sakė M.Tyla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius