-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Son(g) pirmąkart žengė ant „Eurovizijos“ scenos (video, nuotraukos, papildyta 15.00 val.)

Šiandien bemaž dešimt grupių ir atlikėjų, tarp kurių buvo ir lietuvis Sasha Son(g), turėjo teisę pirmą kartą atlikti savo dainas Maskvos olimpinio stadiono, kuriame vys šiųmetė „Eurovizija“, scenoje.
Sasha Son(g) iškeliauja į Maskvą.
Sasha Son(g) iškeliauja į Maskvą. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Visiems atstovams skirta per keturiasdešimt minučių pasirodymui, po jo – tiek pat spaudos konferencijai. Atlikėjai repetuoti turėjo pagal savo pasirodymo numerį „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Trečiąją repeticijų dieną pradėjo slovėnų grupė „Quartissimo“, kuri styginių instrumentų muzika bandė pakerėti salėje susirinkusius žiūrovus. Vėliau pasirodė Vengrijos, Azerbaidžano bei Graikijos atstovai. Po jų repeticijos buvo paskelbta didžioji pietų pertrauka.

Sasha Son(g) repeticijų dieną ant scenos lipo penktasis. Dainą „Love“ Lietuvos atstovas pradėjo, kaip ir buvo žadėta, grodamas pianinu. Atlikėjas savo pasirodymą netrukus turėtų plačiai pakomentuoti per specialią spaudos konferenciją.

Po lietuvio ant scenos turėtų pasirodyti Moldovos, Albanijos, Ukrainos, Estijos bei Olandijos atlikėjai.

VIDEO: Sasha Son's first rehearsal (impression) at the 2009 Eurovision Song Contest

Sasha Son(g) paklaustas, kodėl sugalvojo būtent tokį slapyvardį, atsakė: „Manau, kad muzikos versle, ypač rusakalbėse šalyse, yra pakankamai Dimų, aš turiu savo tapatybę ir stilių“.

„Turėjau tris solinius koncertus Airijoje. Ne paslaptis, kad Airijoje yra daug lietuvių. Deja, mūsų ambasada iš tiesų niekaip nepadėjo...“, – guodėsi atlikėjas.

Sasha Son(g) ilgą laiką gyveno Londone. Paprašytas plačiau pakomentuoti šią savo gyvenimo dalį, jis atsakė: „Jei turi talentą, ten (Londone – past.) yra daug galimybių jauniems žmonėms. „Eurovizijos“ dainų konkursas, kaip matau, man yra gera tobulinimosi platforma“.

Šiandien didžiuliu fortepijonu grojęs ir savo dainą tik anglų kalba atlikęs dainininkas neatskleidžia ar pasirodymas antrajame pusfinalyje bus lygiai toks pats, kaip ir repeticijų dieną.

Nuotraukas iš spaudos konferencijos galite pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius